Dan Andrei Titere Postat Septembrie 3, 2016 Share Postat Septembrie 3, 2016 Are cineva chef de o plimbare maine? Nu ma intereseaza destinatia in mod special, drumul sa fie bun, in rest primeaza plimbarea in sine. Plecare dimineata, intoarcere cand se termina tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Septembrie 3, 2016 Share Postat Septembrie 3, 2016 Eu plec maine la 8 din Tunari si vreau sa ajung pana la Rasnov. Inca nu m-am decis daca plec pe DN si ma intorc pe Campulung/Targoviste sau invers... Ideea e ca plec devreme si vreau pana la max 14 sa fiu acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Andrei Titere Postat Septembrie 3, 2016 Autor Share Postat Septembrie 3, 2016 E o idee buna. Banuiesc ca la Tunari te referi la comuna de langa pipera. Daca da, as merge pe dn si pana la ploiesti, nu pe autostrada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Septembrie 3, 2016 Share Postat Septembrie 3, 2016 da, ne putem vedea la MCDonald Otopeni la 8 si sa mergem pe DN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Andrei Titere Postat Septembrie 3, 2016 Autor Share Postat Septembrie 3, 2016 O sa mai intreb un coleg motociclist, care a anuntat ca vrea sa mearga, daca e ok si pt el si te anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adda_m_p Postat Septembrie 3, 2016 Share Postat Septembrie 3, 2016 ok, eu oricum plec pe traseul asta asa ca la 8 sunt la McD, beau o cafea la 8.15 am plecat » Post actualizat in 04 Sep 2016 14:15Super plimbare! Astept poze si filme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Andrei Titere Postat Septembrie 10, 2016 Autor Share Postat Septembrie 10, 2016 Si cateva fotografii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate