Sari la conținut

Dan Andrei Titere

Membru
  • Număr conținut

    57
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Dan Andrei Titere

  1. Nu stiu daca ale mele erau originale (mi-au fost rupte, furate intre timp) dar se rabatau. Pur si simplu tragi de el spre tine
  2. Am inteles. E o problema cu al meu sau e incarca ok la tensiunile specificate de mine?
  3. @JAGI Salut. Cred ca am o problema cu regulatorul de tensiune la un FZ1 2006. La relanti fara ventilator, dar cu becurile aprinse, incarca 13.9 (in mers 14.1). Cand porneste ventilatorul scade pana la 12.8 dupa care urca pana pe la 13.1-13.2. In mers 13.9 - 14.1. Este ok sau trebuie sa schimb releul? am intelese de la tine ca FH020CA ar tine in jur de 14v la relanti ceea ce e un lucru bun pentru oras si mers pe distante scurte. Daca trebuie sa schimb releul ai modelul acesta? Multumesc anticipat pentru raspunsuri
  4. Cred ca trebuia sa ne intalnim in vreo piata, ceva, s-ar putea sa fie neincapator Petromul de la Miorita
  5. Noi mergem maine pana la Rasnov. Daca te intereseaza, plecare la 8.15 de la Mc Otopeni.
  6. O sa mai intreb un coleg motociclist, care a anuntat ca vrea sa mearga, daca e ok si pt el si te anunt.
  7. E o idee buna. Banuiesc ca la Tunari te referi la comuna de langa pipera. Daca da, as merge pe dn si pana la ploiesti, nu pe autostrada.
  8. Are cineva chef de o plimbare maine? Nu ma intereseaza destinatia in mod special, drumul sa fie bun, in rest primeaza plimbarea in sine. Plecare dimineata, intoarcere cand se termina tura
  9. Observ ca sunt doar sportive, sunteti xenofobi, asta e clar
  10. Era mai mult o gluma amara, e clar ca nu am cum sa va prind. Eventual sa merg in sens invers . Ramane pe alta data
  11. Sa mi spui in ce parte va duceti si vin dupa voi pe la 12
  12. Eu sunt posesorul CBR F4-ului de mai sus . Foarte incantat de lucrare, atentie la detalii si urmarea cu strictete a cerintelor. Nu am apucat sa merg mai multi km dar, dupa prima incalecare, am ramas placut surprins. Atasez cateva poze cu "moliciunea" pe cadru.
  13. da, pilot road recomandate pentru mers in regim touring, foarte rezistente. Sunt ceva oferte pe net la seturi, 1100-1200 lei setul.
  14. Poti sa pleci de la o presiune generala (ex. 2.3-4 fata si 2.4-5 spate) si sa mai cresti sau mai scazi in functie de cum simti motocicleta. Nu cred ca este o presiune universal valabila.
  15. Cred ca se referea la presiunea din pneuri » Post actualizat in 02 Jun 2016 08:13 In alta ordine de idei, am vazut ca se recomanda modele de pneuri pentru sport touring, datorita faptului ca sunt mai rezistente dar in detrimentul aderentei. Dar, daca nu mergi pe circuit sau cu genunchiul jos pe strada, cred ca sunt printre cele mai indicate. Vezi reviewuri pentru Michelin pilot power 3 sau 4.
  16. Salutare, o intrebare de 1000 de puncte. Unde gasesc sa achizitionez un suport pentru top case la un 600 f4? Se poate face manual, stiti pe cineva care se ocupa cu asta?
×
×
  • Creează nouă...