mihai_dorin83 Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 Salut, Caut si eu geamul de la beculetul de pozitie de la Honda CBR 1000rr an 2007. Ma poate ajuta cineva? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 33181-MEL-000 LENS, POSITION LIGHT 1 16.62 » Post actualizat in 07 Sep 2016 17:52 Pe original te costa in jur de 75 lei la reprezentanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_dorin83 Postat Septembrie 7, 2016 Autor Share Postat Septembrie 7, 2016 Si de unde il comand? Orice dealler de piese moto oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 cam asa ceva depinde in ce oras stai daca stai in Bucuresti e simplu .nu stiu daca dealer honda auto poate sa iti aduca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_dorin83 Postat Septembrie 7, 2016 Autor Share Postat Septembrie 7, 2016 Sibiu, dar ajung des si in Brasov, Valcea, Alba, Hunedoara,Covasna, Harghita. Le-am enumerat in ideea ca mai vede cineva postul si are asa asa ceva. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FadeToBlack Postat Septembrie 8, 2016 Share Postat Septembrie 8, 2016 My Moto. Îți aduc pe comandă. Îs dealeri Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_dorin83 Postat Septembrie 9, 2016 Autor Share Postat Septembrie 9, 2016 Ca idee si pentru alti colegi care ar mai putea avea nevoie, am gasit la My Moto pe comanda, dar la un pret care, cel putin pentru mine, nu este justificat: 114 lei, avand in vedere ca am gasit farul nou intreg pe Ebay la 240 de lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 Nu sti ce sa spun de pretul asta la far .. poti incerca la honda direct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate