kysty18 Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 Buna seara , Vreau sa-mi las masina pentru 8 zile pe undeva pe langa aeroportul din Timisoara sau in oras si sa merg cu autobuzul pana la aeroport, dar nu stiu unde anume sa o las. In aeroport sau alte parcari private e foarte scump si nici nu pot sa o las atatea zile pe marginea drumului . Va rog, orice informatie sau sfat ajuta. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 (editat) In parcarea de la Politia Judetului. Cat mai aproape de poarta auto. Cu conditia sa apari in zona inainte de 7.30 sau dupa 16.30 - 17.00. Numele strazii este Academician Dimitrie Gusti. Sper sa functioneze linkul cu imaginea din G. Maps: Strada Academician Dimitrie Gusti https://goo.gl/maps/4jCQzHSpuCC2 Imediat în dreapta biciclistului este poarta auto. Iti recomand sa parchezi fie exact vizavi de poarta sau în parcarea din dreapta imaginii, situata intre bancomatul Transilvania (o sa îl vezi la fata locului, nu apare în poza) și poarta propriu-zisă. » Post actualizat in 07 Sep 2016 21:42 De aici pana la aeroport mai maxim 15 min cu taxiul (este statie peste drum, in spatele obiectivului camerei, ca sa zic asa). 10 lei cursa? Sau cam asa ceva, ca nu am mai folosit de mult taxiul. » Post actualizat in 07 Sep 2016 21:45 Tot in spatele obiectivului estw si statia de autobuz, prin care cred ca trece expresul pentru aeroport (nu garantez). Limbajul greoi si repetarile sunt pe motiv de scris de pe telefon, in caz ca pandeste si politia gramaticii ). Editat Septembrie 7, 2016 de DeVazut_TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 8, 2016 Share Postat Septembrie 8, 2016 în caz că pândeşte şi poliţia gramaticii . Fixed. Suntem cu ochii pe tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 8, 2016 Share Postat Septembrie 8, 2016 in caz ca pandeste si politia gramaticii ). Jana pe tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 8, 2016 Share Postat Septembrie 8, 2016 Pai nu au mai ramas bani de la buget pentru parcare pe termen lung. A venit ordin de la Bucuresti ca toti banii sa mearga la chestia aia hidoasa ce o construiti in Bucuresti. Ceva catedrala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kysty18 Postat Septembrie 13, 2016 Autor Share Postat Septembrie 13, 2016 Multumesc mult pentru toate informatiile;se poate inchide. O zi buna tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate