LaurAlex Postat Septembrie 7, 2016 Share Postat Septembrie 7, 2016 Am tot cautat un topic despre acest model dar nu prea am gasit nimic.. Tot ce am gasit a fost 350 freeride.. Un prieten detine un EXC-F 350 din 2012. Parerea lui este ca e cel mai calculat motor cu care sa dat. A incercat multe modele, si in 2T si in 4T si nu l-ar schimba niciodata cu un 2T, chiar daca majoritatea din gasca cu care se da au 2T. Daca e cineva care detine sau a detinut acest model, poate sa spuna niste informatii sau niste pareri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigAir Postat Septembrie 8, 2016 Share Postat Septembrie 8, 2016 si eu sunt interesat de model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danok Postat Septembrie 10, 2016 Share Postat Septembrie 10, 2016 (editat) Si au am modelul asa si pot sa iti spun ca e foarte ok mai ales ca inainte am avut tot un 350. Este mai usor decat un 450 dar are putere echivalenta - oricum rar il folosesti la maxim. L-am luat acum cateva luni dupa ceva cautari pe net, de aceea ti-am scris in topicul celalalt ca stiu de mai demult anuntul cu motorul pe care vrei sa-l iei. Editat Septembrie 10, 2016 de danok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugen.filca Postat Decembrie 27, 2016 Share Postat Decembrie 27, 2016 Buna.La cate ore schimbati uleiul si filtrul? Ce ulei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 3, 2017 Share Postat Martie 3, 2017 stiti vreun 350 bun de vanzare? in afara de ce e pe bikeshop sau olx » Post actualizat in 10 Mar 2017 11:45noua jucarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate