Sari la conținut

danok

Membru
  • Număr conținut

    135
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    KTM 690 2019
  • Club
    none

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CR 250, Ktm 350 exc f, bmw 310 GS

Vizitatori Recenți Profil

1.253 citiri profil

danok's Achievements

  1. Da corect, nu prea e treaba in padurile jurul Bucurestiului, Cernica, Baneasa, etc. Daca maine sunt doritori pentru o tura mai lunga, ne auzim.
  2. Mâine iese careva la o tura de preferat mixtă on/off?
  3. @vis-a-vis e testat pe motorul meu, tine fara probleme , in afara de voblaj la peste 170 km/h rezolvat partial cu amortizor de ghidon (posibil sa fie de la slime, nu stiu). Am 7000 km cu el.
  4. Da ai dreptate, il am aproape gol, cu un rucsac mic inauntru. In general merg si prin Bucuresti si tin acolo casca si manusile. Intr-o tura de cateva zile, l-am incarcat pana la refuz butelie, acumulator, compresor, etc si evident ca s-a rupt cu tot cu suport si l-am pierdut pe drum Sunt cele din fabrica. Au un comportament acceptabil, pe spate am pus tubliss si ne mai jucam cu presiunea. Ca si comparatie am avut pe un motor similar Michelin Anakee Wild, care erau decente pe noroi, dar pe strada f zgomotoase si la viteza mica iti dadeau o vibratie verticala de la crampoane. E-07 au o dunga continua pe mijloc si nu au aceste probleme. Vorbim de soft enduro, nu alte extreme.
  5. Salut. Maine iese careva la o plimbare , asfalt + soft enduro? Ceva poze de sâmbătă .Ceva noroi prin pădure, dar a mers...
  6. de pe cafetwin.it . A ajuns in cateva zile. Mi se pare ca merge mai usor decat originalul. Câteva poze de ieri sa mai animam topicul
  7. exact asa am facut, ca ma complicam prea mult. Am mers pe Oberon.
  8. Salut.Mi a venit si mie rândul sa îmi pice ambreiajul 690 MY 2019 10 000 km. Problema e ca am kit OEM de reparație pentru pistonul de jos cu piston nou , o ring uri, etc, doar ca s a stricat filetul unde intra conducta in corpul pompei . Cineva care a trecut pe Oberon sau rekluse are o pompa buna sau defecta? Practic îmi trebuie carcasa ca sa o echipez cu piston si tot ce trebuie. Vorbesc de cilindrul slave de jos , nu cel de pe ghidon.
  9. Mi se pare treaba de garanție la 4000 km. Nu e normal raspunsul lor, mai ales ca ai quickshifter deci nu se pune problema de “abuzat” schimbătorul .
  10. Mâine , careva la o ieșire pe la munte? De preferat Off dar ne adaptam in fct de cine participa
  11. :)) da a fost Ok, păcat ca ai avut timpul limitat. Am ținut o pe dig, paralel cu Dunărea . Suntem la 20 km de Călărași la o ciorba. Întoarcerea pe lângă lacurile Mănăstirea, Mostristea, etc
  12. Poate Ma bag și eu. Unde mai exact e întâlnirea ?
×
×
  • Creează nouă...