NCSBR Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Salut! Caut si eu un magazin in Brăila care să aibă echipamente de motociclism. Nu prea vreau sa cumpăr de pe net că vreau să probez eu ceea ce cumpăr, să nu am surprize. Si nici sh nu vreau să cumpăr. Oricum, în caz că nu există în Brăila poate știți vreunul prin Galați. Dacă nu o să cumpăr de pe net si aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirciulik4 Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 In galati ai 2 magazine moto: Ivas (la giratoriul de la trecere bac) si Mymoto situat in zona 2 babe. Ambele magazine au echipamente pe stock. PS: NSR-ul pe care l-ai cumparat a fost la mine 3 ani. Poza de la avatarul meu e cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NCSBR Postat Septembrie 17, 2016 Autor Share Postat Septembrie 17, 2016 In galati ai 2 magazine moto: Ivas (la giratoriul de la trecere bac) si Mymoto situat in zona 2 babe. Ambele magazine au echipamente pe stock. PS: NSR-ul pe care l-ai cumparat a fost la mine 3 ani. Poza de la avatarul meu e cu el. aha, mersi că mi-ai spus, dacă nu găsesc niciunul în Brăila o sa trec prin Galați că sa vad de magazinele de care ai spus. Si despre nsr, merge foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Era un magazin moto la piata Apolo...Era.In Braila nu cred ca ai sa gasesti.Incearca in Galati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NCSBR Postat Septembrie 18, 2016 Autor Share Postat Septembrie 18, 2016 Era un magazin moto la piata Apolo...Era.In Braila nu cred ca ai sa gasesti.Incearca in Galati. ok, mulțumesc de informație Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate