Rotila Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 Salut, Am ajuns cu munca prin Ploiesti si va rog sa ma ajutati cu cateva recomandari : -bar/terasa/club moto friendly zona Winmarkt -scoala moto -"impinge tava" in aceeasi zona Merci mult si dau ceva beri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 Aloha! - Bar/terasa/club - Nu ma bag, nu stiu ce gusturi ai si ce pretentii. - Scoala moto - Eu am facut la CCC Admis, dar cel mai bine mergi la poligonul moto, langa stadionul Astra si vorbesti cu unul dintre instructori. - E relativ ok la Terraverde - Link cu meniul de luni, de exemplu: http://terraverde.com.ro/luni/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 "impinge tava" la terra verde http://terraverde.com.ro/ sau jos la Mall Mercur @ Klasse baruri & terase : doroftei pub ,jinx,tresolivos Stai calm ,esti la "km 0" ... in Ploiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 Decat sa te duci la Doroftei, mai bine mergi la Jinx. Sau la Irish pe Winmarkt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 Eu ma gandeam la Stutu sau PH. Exact ce spuneam de gusturi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Septembrie 20, 2016 Autor Share Postat Septembrie 20, 2016 Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 E foarte bine la Stutu, dar e putin mai departe decat ce vrea el . De aia am zis de Irish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Septembrie 20, 2016 Share Postat Septembrie 20, 2016 E foarte bine la Stutu, dar e putin mai departe decat ce vrea el . De aia am zis de Irish Ce e drept daca se imbata e greu sa ajunga in 4 labe pana acasa )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate