RoadChan Biker Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 Salut,cineva din Dorohoi ? As aprecia daca ar fi cineva macar din apropiere de Dorohoi cu o motocicleta,de preferabil enduro dar merge si sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 (editat) destule in dorohoi Editat Septembrie 28, 2016 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoadChan Biker Postat Septembrie 28, 2016 Autor Share Postat Septembrie 28, 2016 destule in dorohoi Privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 pai tu deschizi topic nou si cand te-ntreb cu ce te ajut, tu-mi ceri contu de facebook? a inceput scoala, mai lasa fb, pune mana si citeste ceva. la 15 ani ar trebui sa ai alte preocupari... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoadChan Biker Postat Septembrie 28, 2016 Autor Share Postat Septembrie 28, 2016 pai tu deschizi topic nou si cand te-ntreb cu ce te ajut, tu-mi ceri contu de facebook? a inceput scoala, mai lasa fb, pune mana si citeste ceva. la 15 ani ar trebui sa ai alte preocupari... Crede-ma ca am note mari si nu sunt tocilar ) Imi era mai usor sa vorbes pe facebook cu tine daca tot esti din zona asta. Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Septembrie 28, 2016 Share Postat Septembrie 28, 2016 pai mai bine-ti dau fb-ului nepoatei mele. are 14 ani si sigur aveti mai multe subiecte in comun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Noiembrie 14, 2017 Share Postat Noiembrie 14, 2017 (editat) Unul singur atat??? Un local ceva pe unde se poate servi o masa buna si ieftina??? Editat Noiembrie 14, 2017 de andutzu_85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Noiembrie 14, 2017 Share Postat Noiembrie 14, 2017 Numai localuri cauti tu ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Noiembrie 14, 2017 Share Postat Noiembrie 14, 2017 Apai nu tre sa mananc si eu ceva sau ma hranesc cu aer )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Noiembrie 14, 2017 Share Postat Noiembrie 14, 2017 Baga un Cucorani si te saturi pe o saptamana )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Noiembrie 14, 2017 Share Postat Noiembrie 14, 2017 Nu e o idee rea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate