crazvy Postat Octombrie 1, 2016 Share Postat Octombrie 1, 2016 toamna isi etaleaza talentul cromatic pe DN10 in Satuc se iese catre Berca, Joseni, Policiori exista indicatoare dar drumul este foarte valurit, cam 12 km (miscarile tectonice dau batai de cap drumarilor) si se circula cu viteza desi este numai o banda si jumatate taxa de intrare este 4 lei atit la Paclele Mari cit si la cele Mici personalul este foarte amabil, mai rar asa ceva exista toalete, restaurant, standuri cu suveniruri adr peisajul este deosebit si atmosfera stranie, suprarealista, parca din alta lume pentru Paclele Mici exista o bifurcatie pe drumul pe care am venit, cam la 2 km exista o parcare cu plata dupa citeva sute de metri pe un drum secundar si trebuie urcat un dealul pe jos un motzat probabil vrea si el sa traga pe nas ceva sampanie de dinozauri ma joc un pic cu contralumina si reflexiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Octombrie 2, 2016 Share Postat Octombrie 2, 2016 Da, frumoase poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Octombrie 2, 2016 Autor Share Postat Octombrie 2, 2016 Da, frumoase poze! e deosebit peisajul si am luat un aparat mai rasarit care imi si place » Post actualizat in 02 Oct 2016 07:01 PS: zona era plina de bastinasi prietenosi care incercau sa ofere niste bucati dreptunghiulare de plastic unii cu mina altii cu niste betze... o fi vreo traditie locala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate