bubucatalin Postat Octombrie 8, 2016 Share Postat Octombrie 8, 2016 Salutare. După Gs 500 si fazer 600 renuntasem la motociclete. Imi ramasese doar pt retroparada primaverii Ivanul cu atas de prin 1960. Asta pâna când am vazut pe situl Motomus un TDM de 900. Am rezervat moto si în cateva zile a si sosit Sprinerul + remorca încarcata cu motociclete. A fost dragoste la prima tură. Cu toate ca era ora 2 noaptea. Este o motocicleta perfecta pentru plimbari dar si pt oraş, foarte comodă. Actele au fost ok, garantie 1 an (am schimbat uleiul si filtrele la Motomus). Pacat ca a trecut vara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Octombrie 8, 2016 Share Postat Octombrie 8, 2016 numai povestea face 5 mii euro , serios o vinzi sau vrei sa ne adormi , o gramada de anunturi cu povesti lacrimogene care nu intereseaza pe nimeni , sa stim scoru era mai util . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Octombrie 8, 2016 Share Postat Octombrie 8, 2016 scoru coae, cat e scoru? mai lasi ceva la pret? vad ca are si tobe d-alea pentru sunet demential! ---------- Catalin, s-o stapanesti sanatos. DIn vara viitoare n-a trecut nici o zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubucatalin Postat Octombrie 8, 2016 Autor Share Postat Octombrie 8, 2016 Multumesc! 2385 euro a fost scorul. E logic ca nu e de vânzare. E cumpărată de la Motomus.Nu ai cum sa vinzi mai scump ca ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Octombrie 9, 2016 Share Postat Octombrie 9, 2016 (editat) E cumpărată de la Motomus.Nu ai cum sa vinzi mai scump ca ei... Give that man a medal!!! Editat Octombrie 9, 2016 de Six_Feet_Under Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 9, 2016 Share Postat Octombrie 9, 2016 numai povestea face 5 mii euro , serios o vinzi sau vrei sa ne adormi , o gramada de anunturi cu povesti lacrimogene care nu intereseaza pe nimeni , sa stim scoru era mai util . Trezirea man, e la 'Motoreta lui', nu la vanzari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate