sebibv Postat Octombrie 20, 2016 Share Postat Octombrie 20, 2016 Azi am plecat pe la 17:40 de acasa (brasov). Am luat-o incet prin oras, am mers spre Predeal. Din Predeal am mers in Rasnov. Evident ca se inserase (se aprinsesera becurile de pe strada chiar cand am intrat in Rasnov) insa nu m-am putut abtine si am urcat in Poiana. Cand am ajuns in zona Belvedere era deja intuneric. Am inghetat destul de tare (mainile in special) dar satisfactia si relaxarea obtinuta au fost de nepretuit. Pe Cheia am fost eu vinerea trecuta (cu masina). Drumul parea bun. Nu trebuie sa te feresti decat de...ciori, cand te apropii de Brasov. Cred ca e un cuvant cheie in toate aceste lucruri: MODERATIA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Octombrie 22, 2016 Share Postat Octombrie 22, 2016 Gume de ploaie si ai rezolvat problema cu aderenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Octombrie 22, 2016 Share Postat Octombrie 22, 2016 mai amana si tu o saptamana si la final de oct dam o fuga in thassos daca nu ploua Cristi, cred ca Irene a inchis. Cand am fost pe 01.10.16, zicea Otilia ca mai tine deschis doua saptamani. Vorbim daca se anunta cald, daca nu o bag la "iernat"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 22, 2016 Share Postat Octombrie 22, 2016 Cristi, cred ca Irene a inchis. Cand am fost pe 01.10.16, zicea Otilia ca mai tine deschis doua saptamani. Vorbim daca se anunta cald, daca nu o bag la "iernat"! la oti e inchis dar cazare si mancare gasesc fara probleme ploaie sa nu fie doar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate