Sari la conținut

random string

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    sv650s

Informații profil

  • Motociclete detinute
    gs500e

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

random string's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mi-am trimis lucrurile cu Eastlines cargo. Door to door Manchester - Buzau, au fost okay.
  2. Am stat in UK (Manchester) trei ani si m-am intors acum doua luni. In principiu planuiam sa ma intorc mai devreme sau mai tarziu, dar din cauza virusului lucrurile au luat o directie neasteptata. Lucram ca programator intr-o firma mai mica, si pentru ca business-ul o ducea mai "rau", au pus staff-ul in somaj tehnic - in contextul in care noi tot lucram pentru a ne plati o parte din salariu din subventia de la guvern. Cum s-au inlesnit restrictiile, mi-am trimis lucrurile in tara, m-am suit pe motor si m-am intors.
  3. Da play la 0.25 speed pe 1080p. Pare ca unul sidecase-uri a atins masina destul de puternic.
  4. Mersi pentru raspuns. Suna bine. O voi spala la o spalatorie cu fise. Chestia era ca in Bucuresti o duceam mereu la aceeasi spalatorie unde baietii care se ocupau chiar aveau grija cand o spalau. Dar cum zilele astea stau in Buzau mai mult, mi-am zis sa o spal aici, unde am si stander sa-i curat lantul.
  5. Am postat pe sectiunea Buzau (ma refer la oras, daca asta e intrebarea).
  6. Salut, Aveti vreo recomandare de spalatorie unde pot sa-mi spal motorul? Multumesc
  7. Am facut astazi cheia - intorsura buzaului. Dupa localitatea Cheia pe la marginea drumului inca mai era zapada, dar a fost chiar cald. Problema e ca in curbe era nisip / pamant.
  8. Chiar eram hotarat sa merg pe Cheia. Multumesc pentru sfaturi, voi tine cont de ele. Asa ca ma voi lipsi de aceasta ruta si voi lua un drum mai plictisitor prin sud.
  9. Multumesc. Am echipament de iarna, insa sunt constient ca tot voi ingheta putin.
  10. Salutare, Ma bate gandul ca aceasta joi sau sambata sa ma duc pana la ai mei in Buzau. As merge via Cheia, Intorsura Buzaului. E okay drumul, sau sa-mi iau gandul din cauza zapezii, poleiului?
  11. Am un sony action cam, ce nu are iesire de microfon, iar peste 5Km/h se aude numai vant. Am rezolvat problema folosind telefonul, ce il tin in buzunar. Apoi scot sunetul din video si il inlocuiesc cu inregistrarea audio facuta.
  12. Am luat asigurare prin Amendatu' si ma declar multumit
×
×
  • Creează nouă...