Jump to content

Recomandare Service/mecanic in Baia Mare


Recommended Posts

vezi ca mai sunt cateva post-uri(chiar topic dedicat) aici cu acelasi lucru.e greu de cautat putin?daca ti-e lene sa cauti prin 5 topicuri,cred ca-ti va fi lene si sa duci mobra la ORICE mecanic.ce ai tu nevoie iti va face bine oricine,nu e rocket science.


» Post actualizat in 23 Oct 2016 20:46

sincronizarea clapetelor de acceleratie se face cu exact acelasi vacuumetru cu care se sincronizeaza si clapetele carburilor... :)

se sincronizeaza clapetele de pe admisie!nu clapete de acceleratie si nici clapetele carburilor.

Link to post
Share on other sites

@ramses86: /index.php?/topic/722874-mecanic-baia-mare/


» Post actualizat in 24 Oct 2016 07:17

lol, te-ai basit! :)))

my bad,se cinronizeaza ADMISIA DE AER in motor.dar la cat esti de frustrat,pe toate topic-urile unde postezi,nu ma mir ca a doua ta replica aici a fost una de copil de gradinita.

Link to post
Share on other sites

Ba george05; nu e greu cu search-ul, din contra; Dar daca citeai topicul, iti dadeai seama ca cine e recomandat acolo nu mai rapsunde la telefon sau nu e de gasit sau nu are scule. Deci daca vrei sa ma ajuti e bine, daca nu nu. Ghici ca am fost deja la 2 mecanici si nu au scula necesara. Rocket sience huh? Sau tu ai acea scula de sincronizare care e vreo 3000 lei? Ca daca da, vin cu placere la tine. Nu am intrebat din nou doar ca ma plictiseam duminica...ci pentru ca e mai complicat de dat de cineva care sa se priceapa la motoarele pe injectie si sa aiba si sculele necesare.

Link to post
Share on other sites

Sau tu ai acea scula de sincronizare care e vreo 3000 lei?

Haide man, ca daca esti un pic inventiv si cu chef de munca ti-o faci din sticle de teddy. Daca nu, o cumperi cu 400 de ron de pe aici :)

Link to post
Share on other sites

@initiator:"ba" esti cu cine vrei tu.cu mine sigur nu.cel putin Zoicas(ai numar) raspunde sigur.doar sa insisti,omul lucreaza de dimineata pana seara,nu sta intotdeauna langa telefon.daca tot te plangi ca nu raspunde mecanicul la telefon(de cate ori ai sunat?) oare esti la fel de stresat si ca pe topicul de MM nu prea raspunde nimeni in afara de mine si de inca vreo 2?la fel Sebi(cred ca e numarul acolo in topicul indicat) se poate ocupa de ce ai tu nevoie.si nu,scula nu costa 3000ron!si da,am avut intr-o vreme,dar eu sunt prea lenes sa folosesc ce am.lasa stresul si insista la telefoanele lui Zoicas si Sebi.Moldovan e prea plin de figuri si "selecteaza" cica clientela la sange. :))

Link to post
Share on other sites

Poi george....tu m-ai luat tare cu lenes si etc. Eu am intrebat frumos, tocmai pentru cele descrise mai sus. Multumesc de info, an sa insist la Sebi si Zoicas.

 

@banzay...da-mi link cu scula la 400 ron. Merci anticipat. (Sa nu gie homemade cu precizia continutului din sticla de tedy)

Link to post
Share on other sites

 

@banzay...da-mi link cu scula la 400 ron. Merci anticipat. (Sa nu gie homemade cu precizia continutului din sticla de tedy)

Baga anunt la cumparari si intr-o saptamana o ai. Eu asa am luat-o si la fel am dat-o :) Nou-nouta. (si mai era un coleg care vindea tot atunci, tot pe la 400 ron, insa nu prea aveam ce face cu 2 :) )

 

Precizia continutului din sticla de teddy e destul de ... precisa. Serios vorbesc. Am facut asa ceva si a iesit ok. Acum, singurul motiv pentru care am luat o scula 'profi' a fost pentru ca sticlele au tendinta sa se sparga, nu sunt atat de comode de carat si nu inspira ... profesionalism ca un lucru care straluceste :D

Edited by Banzay
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...