Sari la conținut

Probleme acceleratie si vibratie Burgman 400 K8


Postări Recomandate

Salutare.

Am un Burgman 400 din 2008 cu cateva probleme ciudate. Am cumparat scuterul anul trecut cu 24000 km; acum are in jur de 35000. Anul trecut (acum vreo 10000 km) am schimbat cureaua si bujia. Uleiul si filtrul de ulei le schimb pe la 3000km.

Destul de des, cand accelerez brusc de la 80 km/h mi se pare ca "da in nas" , urca destul de greu in viteza sau turatii si se cam impotmoleste pe la 110 km/h si vreo 6000 rpm. Inainte de problema asta, am mers cu el pana pe la 160 km/h. Intr-adevar, de atunci am pus un parbriz mai mare. De mai multe ori am avut impresia ca daca deschid busonul de la benzina (si fasaie) si il pun inapoi, senzatia de "dat in nas" de la 80 km/h nu mai apare. Se poate infunda vreo aerisire pe undeva ? Sunt semne ca moare pompa de benzina sau filtrul de combustibil si-a trait viata ? Nu tin sa merg cu 160 km/h, dar ar fi frumos sa pot ajunge ok la 130-140 km/h.

La mers constant peste 80 km/h apare o vibratie ritmica. Am schimbat recent anvelopele si rulmentii de la roata fata si vibratia inca apare.

Vreo idee ? Sau indrumare catre un mecanic cu experienta ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din ce descrii cu busonul de benzina mai mult ca sigur ai un furtun de aerisire infundat si-ti face vid in rezervor,de unde nici pompa de injectie nu mai reuseste sa traga suficienta benzina pentru a asigura debitul necesar la o accelerare.

orice moto are un drenaj pentru apa de ploaie la rezervor,sa nu fie ala infundat....dar nu stiu la burgman cum e

posibil si din cauza asta la peste 80 sa ai probleme pe injectia de benzina si sa-ti deregleze mersul motorului....daca poti incearca sa mergi cu busonul benzina deschis si vezi daca mai apar ambele probleme.

Editat de mad_max_86
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...