silviu.p Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 http://www.infocs.ro/video-grav-accident-cu-un-politist-ranit-la-giurgiova-in-caras-severin-2/ » Post actualizat in 31 Oct 2016 21:05am dat copy-paste, ultima parte cu Dakar-ul e bagata din top, probabil sa para stirea mai interesanta... motociclistul are cateva fracturi, dar e stabil, e relativ ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 nasol. vaca de transalp s a infipt din plin si s a facut varza, de aceea este bine sa eviti cat mai mult sa circuli noaptea pe soselele patriei ! eu nici nu masina nu merg noaptea.. speram recuperare rapida..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mad_max_86 Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 (editat) m-am uitat la toate pozele,ceva e dubios.....motorul are furca intacta...e pleznita tare in schimb la carena ,laterala stanga pocnita toata cu motor carene.......ori masina a iesit larg si a taiat curba ori el a iesit larg si s-a infipt fix in lateraul masinii altfel nu avea cum roata fata sa ramana intreaga,impactul a fost cu motorul pe roti nu in derapaj........ nasol,bine ca e doar atat,puteam fi muult mai rau la impact frontal Editat Octombrie 31, 2016 de mad_max_86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate