Sari la conținut

ZZTOP

Super Membru
  • Număr conținut

    968
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

2.265 citiri profil

ZZTOP's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. tineri, pacat...azi esti la baieram maine la parastas...
  2. https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/un-tractorist-baut-a-zdrobit-2-tineri-care-mergeau-cu-motocicleta-am-auzit-o-bubuitura.html tractorist baut rachiu , tinerii de pe motocicleta raniti dar in viata.
  3. clar soferita a gresit, cunosc zona caci acolo locuiesc, dar din experienta evit sa merg pe prima banda...tocmai din aceasta cauza. multi trag brusc sa vireze dreapta, a o shaorma, taxiurile care opresc la un musteriu, etc , etc...dar asta se invata in timp. bine ca a fost la viteza mica.
  4. mda, deci daca fac o groapa in curtea mea...si vine x noaptea , isi rupe gatul, sunt bun de parnaie. daca este proprietatea mea privata, PA...nu ai ce cauta la mine in ograda. daca proprietatea privata nu era semnalizata corespunzator...garduri, semne atentionare, etc...sa si dea parerea un avocat. R.I.P
  5. ZZTOP

    Accident

    ..undertaker
  6. https://v1.iw.ro/video/v/ZmlsZVNvdXJjZT1odHRwJTNBJTJGJTJG/c3RvcmFnZTA3dHJhbnNjb2Rlci5yY3Mt/cmRzLnJvJTJGc3RvcmFnZSUyRjIwMTgl/MkYwOCUyRjEyJTJGOTYzNTUzXzk2MzU1/M18xMl84aW1hZ2luaXJheWljdWxhY3Jp/bWkubXA0LjcyMHAubXA0JmZyPTEmaGFz/aD0yOTM1ZTM0NTY4ZGYyZTQxNjNkYzM1ZWMzM2I0NzcyZQ==.mp4.720p.mp4 » Post actualizat in 12 Aug 2018 21:14 asta era din Ploiesti?
  7. 5 000...wooow! excelent! restul bagau gratare! ..tu unde ai fost mah? tu ai iesit in strada? ia da o poza sa vedem. latrii aici aiurea ca un balalau ! in judetul Sibiu cred ca sunt aprox 450 000 locuitori. in orasul Sibiu aprox 150-160 000. au iesit 5 mii...wooow! < 4 %,,,,excelent! btw, cati membrii sunt pe motociclsim..cam fix 55, 086. mai sunt care au mai multe conturi, unii prin afara, etc. punem 40 de mii. cati crezi ca au iesit dupa parerea ta? mmmm? asa ca ciocul mic..si ca ironie, micii nu se mananca cu mustar! hhahaha
  8. ..sper ca o cantat PLOAIA cu prosopul pe umeri...
  9. exact...am luat cat ptr 5 generatii. Sonyc si marauder, daca populimea o ducea chiar atat de rau, ieseau multi in strada. hai nu in prima zi, dar a 2 a zi macar .. ipocrizia este in alta parte, nicidecum la mine. macar eu spun sincer ce cred si ce am facut. NU AM IESIT din odaia mea pe ulita. punct. poporul asta mai are mult de suferit pana cand sa si dea seama ca o schimbare este necesara. in SIbiu au iesit aprox 1000 de persoane. ceilalti erau la gratare, mititei si cotlete .. din Bacau au venit vreo 100 persoane. in Iasi cati au iesit? Timisoara ? COnstanta? .... cei care au iesit reprezita un mic % din populatia Romaniei..fix pix! concluzie : NU SE VREA SCHIMBARE.....ce i atat de greu de priceput? btw, au fost alegeri , a iesit PSD? DA! pai la revedre fratica, ne vedem peste 4 ani ...atunci vom vedea cu adevarat daca avem lideri, daca suntem mai treji sau retarzi...pana atunci, da mi pace sa dau cu paleta in mititei sa se faca bine..
  10. poftiiiim? politie pe 140 de km? escorta? politie la fiecare intersectie? asteptai cu bucate gustaose? ma da cine dreak se cred astia frate?????baii aia vin si din impozitele care le platesc....ce plm cauta politia acolo? .....
  11. NU am fost, si motivele sunt destule! nu are rost sa mai continui discutia. citeste mai sus, daca nu pricepi nimic...asta e! si NU voi iesi nici maine. fiindca am iesit din 90 incoace si nimic nu s a schimbat. poti sa iesi pana faci peri albi! voi iesi in strada cand populimea vrea schimbare. pe moment NU se vrea! ce nu pricepi? ..in plus de asta , o duc de la bine spre Super! de ce plm sa ies?....de ce sa mi risc pielea fratica acum cand am pus pana pe puf?? nu nu! iesi TU! :crack:
  12. amice? 100 de mii? am fost la concerte cu mai multa gloata. asta denota un singur lucru. populimea nu este pregatita pentru schimbare. punct. nu m as mira sa iasa iar PSD ul la urmatoarele alegeri. uite ce scrie un baiat destept "! Din pacate...nu exista lideri remarcabili, autentici, doar catebva voci razlete...nimic semnificativ local, nici national...doar manifestanti neautorizati la discretia jandarmilor calare... Un simplu protest ilegal la adresa unui guvern legitim...asta e tot : " _ _ _ _ _ _ _ "... Total ineficient si fara nici o acoperire juridica oficiala (proclamatie, program, statut, cerinte, etc), miting haotic, revolta unui f mic procent din populatia cu drept de vot... fix apa de ploaie ca si finalitate, daca eliminam incarcatura dramatica a momentului si gravitatea faptelor guvernantilor care au dus la declansarea lui... Insignifiant ! Nu avem LIDERI... asta e tot ce conteaza" plm. am fost azi in ikeea dupa niste cearceafuri , colcaiala acolo, se calca lumea n picioare. Carrefour plin ochi! Mall nu e loc! cum naiba bai?? ce saracie frate? du te in Detroit sau Montreal sa vezi acolo saracie....ai bai ca o ducem bine! la mine pe strada porche, suvuri mai scumpe decat garsoniera mea. de asta nu iese lumea in strada cu milioanele..o ducem bine bai! in kktul in care stam, ne convine de minune! avem Suvuri si motoare bengoase, dar spitale de toata jena. dar ne place asa, altfel eram aseara milioane pe strada....trist dar adevarat!
×
×
  • Creează nouă...