Xandros Postat Noiembrie 24, 2016 Share Postat Noiembrie 24, 2016 (editat) Inca n-am avut probleme cu BMW-ul (am luat-o in vara) dar incep sa ma ingrozesc. De Bavaria Otopeni am auzit deja prea multe nasoale (nici nu aveam alte asteptari sa fiu sincer) dar daca nici cu Mototehnica nu se face treaba .. e trist rau. Multa bafta sa gasesti un mecanic bun si daca da, sa ne anunti si ne pe noi ! Editat Noiembrie 24, 2016 de Xandros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Noiembrie 24, 2016 Share Postat Noiembrie 24, 2016 Eeeeeee. Mituri urbane! Se iau in considerare o gramada de factori pina a spune ca AB sau Mototehnica sunt nasoale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu_bordea Postat Noiembrie 25, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2016 Eeeeeee. Mituri urbane! Se iau in considerare o gramada de factori pina a spune ca AB sau Mototehnica sunt nasoale Salut Andrei, Nu am deschis acest topic pentru a critica BMW sau Mototehnica, asa cum ii spuneam si lui Tibi la telefon cand m-a sunat imediat dupa ce a vazut thread-ul Daca in schimb doresti, sau cineva doreste sa afle experienta mea cu cele doua companii mentionate mai sus, o voi face cu placere in privat sau intr-un thread deschis special pentru acest lucru. Incerc sa pastrez thread-ul on topic si inca o data, va multumesc tuturor pentru mentiuni si indrumari. Numai bine, Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate