l_robka Postat Noiembrie 17, 2016 Share Postat Noiembrie 17, 2016 (editat) Cumpar Carte Tehnica Mobra Hoinar si alte materiale ce au aparut in presa, reviste, postere despre motoretele fabricate in Romania. Carpati C1 Carpati Super Mobra 50 Mobra 50 Super Mobra Turist Mobra Mini Mobra Hoinar Editat Noiembrie 17, 2016 de l_robka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Noiembrie 17, 2016 Share Postat Noiembrie 17, 2016 Salut! La un moment dat (acum multi ani) am facut poze unei carti detehnice de la Mombra, pagina cu pagina, si le-am postat pe forum. Daca nu le gasesti da-mi un semn si le caut si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
l_robka Postat Noiembrie 17, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2016 (editat) mersi, dar vreau sa cumpar originalele - scanat eventual ma intereseaza de minimobra daca a existat. chiar si facturi de achizitie ma intereseaza Editat Noiembrie 17, 2016 de l_robka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
l_robka Postat Decembrie 3, 2016 Autor Share Postat Decembrie 3, 2016 Mai caut urmatoarele carti tehnice: Hoinar Mobra Turist Mini Mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate