misionaru Postat Noiembrie 18, 2016 Share Postat Noiembrie 18, 2016 Salutare, Maine o sa fac o iesire pana la Cheia probabil si înapoi. Daca sunt doritori, eu o sa fiu la benzinaria petrom de la miorta pe la 9 30-10. Traseul nu e bătut in cuie, depinde cine vine si ce alte propuneri mai sunt. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Nicu Postat Noiembrie 18, 2016 Share Postat Noiembrie 18, 2016 Salut. Eu vroiam sa merg pana la Ploiești maxim si dupa întors spre Târgoviște- Găiești . Ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Noiembrie 18, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 18, 2016 Daca tot scapam de dn1 pana la ploiesti, de ce sa nu incercam si niste serpentine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei Nicu Postat Noiembrie 18, 2016 Share Postat Noiembrie 18, 2016 Da e Ok. 0760791821. Da-mi sms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate