Niku Chopper Postat Ianuarie 5, 2007 Share Postat Ianuarie 5, 2007 daca are cineva...indiferent original,facut,inox,fier.....imi trebuie la simsonul meu....ofer bere bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 vorbeste cu BELA de pe maramuresului el are piese de simson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Ianuarie 6, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2007 (editat) vorbeste cu BELA de pe maramuresului el are piese de simson nu stiu unde zici....eu sunt din Campia turzii......deci sigur nu ma descurc MERSI oricum.daca poti da si alte detalii...cum ar fii un nr de tel si daca mai stiti sau aveti careva va rog sa-mi ziceti Editat Ianuarie 6, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 Nicule, Bela nu are cot de Simson. Ti-am dat eu numarul odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Ianuarie 7, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2007 Nicule, Bela nu are cot de Simson. Ti-am dat eu numarul odata. ok......DA acum imi amintesc DECI......daca aveti careva sau stiti cine are va rog sa ma anuntati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate