Andi Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 Nu sint vre-un fan al genului dar mi-au placut. Nu stiu daca pozele spun totul... Le-am vazut azi la "Supershow". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Ianuarie 6, 2007 Share Postat Ianuarie 6, 2007 super super super misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Defender Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 (editat) Super! Sper sa prind vremea cand se va vorbi ca despre o normalitate: "Choppere la Bucuresti" sau Timisoara, Cluj, etc. Editat Ianuarie 7, 2007 de cruiserman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 12, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2007 Uite inca una . Neagra ca corbu' !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 Andi,completeaza-ti profilul. merci pt poze. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merckx Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 Este frumoasa motocicleta postata de tine Andi. Daca mai ai poze mai pune sa vada si romanul cu ce se dau nord americanii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Postat Ianuarie 26, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2007 Este frumoasa motocicleta postata de tine Andi. Daca mai ai poze mai pune sa vada si romanul cu ce se dau nord americanii. Pai nu prea mai am . Astea le-am facut la salon. Si dupa cum spuneam nu sint fan chopper,dar pot sa recunosc cind imi place ceva. Bafta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Andi,completeaza-ti profilul. merci pt poze. B. last warning... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 I-am aratat fiului meu de 7 ani pozele de mai sus. El le-a botezat. Dupa cum urmeaza: 1. Motocicleta lacusta 2. Motocicleta bicicleta 3. Motocicleta cu sclipici 4. Motocicleta peshte 5. Motocicleta mileu 6. Motocicleta de apa 7. Motocicleta de mare 8. Motocicleta de foc 9. Motocicleta umflata 10. Motocicleta masina 11. Motocicleta de noapte 12. Motocicleta intunericului (aceea separata) Pai cum sa nu fiu mandru de el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate