Mr_ORL Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 Nu inteleg de ce te indoiesti...? Ce motive ai ? @Mah se acupa cu clasice de multi ani. Nu toti tipii seriosi in legatura cu fiarele vechi stau tota ziua pe forum. Poti sa ai surprize mari. Multi stiu motocicleta aia(cred ca este vorba despre aceiasi). Este bagata si la vanzare pe forum parca. pai e o moto rara, si nu ma gandeam sa fie aici la noi...ai dreptate legat de cei ce se pricep...stiu oameni meseriasi, restauratori, care nici nu au net si nici nu stiu de forum...eu unu nu stau toata ziua, doar cand am timp, sa mai citesc,, sau sa invat ceva interesant, sau, sa ajut legat de taiere, mi-am spus punctul de vedere...e pacat, dar, daca o taie, abia astept sa vad ce iese...muota bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 (editat) Uite T100 din 1960.Exact ca a lui @Mah. Monobloc in 1960. http://www.realclassic.co.uk/triumph04100500.html Care este diferenta intre T100 si 3TA ...? Eu nu vad nici una... 3TA Twentyone: pai 3TA e de 350 cm3 iar 100T de 500 cm3.in rest da sunt cam la fel estetic. My bad in legatura cu monoblocul.Intr-adevar e monobloc dar transmisia primara e tot in carter separat[de unde si inevitabilele neplaceri cu scurgeri de ulei].pe de alta parte in 1963 este lansat motorul de 650 constructie unitara care are transmisia primara in acelasi carter.acesta era o dezvoltare a modelului 3TA lansat in 1957 si care a fost primul monobloc [in doi cilindri]de la triumph. Triumphul a fost inmatriculat prima oara in Romania sau e adus de dincolo?daca da cand a fost inmatriculat?mersi de raspuns! Editat Ianuarie 8, 2007 de kyvacka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 btw de taiat... triumphul t100a a fost prima mea motocicleta de epoca in 1995 si am incercat sa l fac cit mai original...pina si farul e lucas...a cam costat apreciez si eu un motor original iar semicearta de pina acum a fost de o distractie o sa va mai pun o poaza mai tirziu cu celelalte triumphuri care au trecut pe la mine.pe asta nu am intentia sa l vind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Ianuarie 8, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2007 La masinile aduse de afara era valabila faza ca daca are mai mult de 30 de ani vechime este scutita de taxe e valabila treaba si pentru motociclete? Mai exista faza asta acuma cu intrarea in U.E.? mai fratilor nu va mai sfaditi si dati un google pt ca peste hotare sunt la preturi foarte mici .... oricum in vara o sa plec si o sa aduc ceva vechituri Ai dreptate, de asta am si intrebat eu dar nu mi s-a raspuns, inca o strigare deci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 MAH:ai pe site un motor :1 clindru cu culbutori uscati nu e de vanzare? tot tiam trimis mail dar nu ai raspuns ...... lasa un pret cu cutie separata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Ianuarie 8, 2007 Share Postat Ianuarie 8, 2007 sorry dar nu am primit nici un mail, as fi raspuns, despre ce motocicleta este vorba?victoria? MAH:ai pe site un motor :1 clindru cu culbutori uscati nu e de vanzare? tot tiam trimis mail dar nu ai raspuns ...... lasa un pret cu cutie separata v am promis o poza cu un triumph care a trecut pe la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 btw am uitat sa raspund la citeva intrebari. triumph ul a fost inmatriculat in jur de anii 6o in romania , iar (poate sa fie o istorie urbana) cel care mi la vindut mi a spus ca fusese in garda lui dej..nici eu nu stiu ce sa cred, dar cert e ca in momentul cind l am luat o avea dunlop urile originale in stare destul de buna doar ca erau cam crapate. alte intrebari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 btw am uitat sa raspund la citeva intrebari. triumph ul a fost inmatriculat in jur de anii 6o in romania , iar (poate sa fie o istorie urbana) cel care mi la vindut mi a spus ca fusese in garda lui dej..nici eu nu stiu ce sa cred, dar cert e ca in momentul cind l am luat o avea dunlop urile originale in stare destul de buna doar ca erau cam crapate. alte intrebari? de-aia te-am intrebat ptr. ca normal Triumph n-a fost importat in Romania asha ca asta trebuie ca afost cumparat de la mama lui sau din alta tara unde s-a exportat.majoritatea Triumph-urilor s-au exportat in SUA.mersi de raspuns si sper ca nu mi-ai luat in nume de rau posturile anterioare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 MAH:asta e motoru' de care zic.......lasa un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 sorry dar nu este motorul meu. presupun ca e un nsu...frumos oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 nu ai tu siteul motorcycleclassic? l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 nu, cred ca sint baietii din timisoara sau arad care restaureaza simsonuri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 @Mah:am un manual de reparatie ptr. Triumph 1963-70.daca te intereseaza da PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 multumesc dar daca e cel de la haynes il am si eu, il am in copie chiar si pe cel original al motocicletei, oricum multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 multumesc dar daca e cel de la haynes il am si eu, il am in copie chiar si pe cel original al motocicletei, oricum multumesc asta e manualul de reparatie oficial ptr. service-uri agreate.are 223 de pagini si cam 23 Mb,insa din pacate calitatea e dstul de slaba.daca totusi te intereseaza da-mi o adresa de e-mail si ti-l trimit.manualul de Haynes il ai in format electronic?daca da m-i l-ai putea trimite si mie?sunt innebunit dupa Triumph-uri ,mai ales Bonnie.mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 mail :florinmustata@gmail.com manualul nu e in format electronic dar daca vrei pot sa incerc sa l scanez va dura un pic dar cred ca intr o saptamina ai putea sa l ai depinde cit de ocupata mi i saptamina care vine.da mi si tu un cont de email. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 mail :florinmustata@gmail.com manualul nu e in format electronic dar daca vrei pot sa incerc sa l scanez va dura un pic dar cred ca intr o saptamina ai putea sa l ai depinde cit de ocupata mi i saptamina care vine.da mi si tu un cont de email. jawatrip@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate