NickMihai Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 Salutare, Nu stiu daca s-a mai discutat problema asta, de cautat am cautat aici pe forum si nu am gasit asa ca vreau sa va intreb: Daca am motorul albastru atunci este ok d.p.d.v. legal sa-mi imbrac rezerevorul in aceasta husa de piele neagra? Exista si husa albastra dar intreb daca este ok pentru husa neagra? Da, este destul de scumpa dar decat sa indrept micile "denivelari" de pe rezervor dupa care sa-l revopsesc atunci as prefera o husa de piele. Poate ma lamureste cineva pentru a nu ma pune militzica sa-l dau jos. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Ianuarie 12, 2017 Share Postat Ianuarie 12, 2017 http://www.ebay.ie/itm/Tank-protector-cover-Bagster-Suzuki-GS-500-E-1997-dark-turquoise-/391608863975?hash=item5b2db50ce7:g:ObcAAOSw9IpX1oJR Si eu mi-am pus pe monster. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NickMihai Postat Ianuarie 12, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2017 Mersi baieti! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate