Sari la conținut

NickMihai

Membru
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de NickMihai

  1. In primul rand la multi ani Johnule! Nu man, eu ma refer ca se tot pune mizerie pe lant de-a lungul timpului, ma refer cateva saptamani., Stii si tu Bucurestiul de oras mizerabil este... Ma refeream ca oricum se umple de preaf lantzaul deci nu e mai bine sa-l cureti inainte de ungere? Asa se face.
  2. Salutare, O intrebare: la ce bun un ungator automat de lantz atat timp cat nu este curatat in prealabil? E fix pix, parerea mea. Da, in mod normal ar trebui mai intai un sistem cu periute de dinti una deasupra si alta la dedesubtul lantului (de ex) care sa se activeze dar si cu un spray de wd40 sa zicem (intr-un bidon separat), dupa care are rost tot sistemul automatizat de ungere, altfel iese acolo o ciulama de ulei in exces cu praf/mizerie si un clei de belesti lantul si mai tare. Acum, credeti ca daca era o idee buna tot sistemul acesta nu-l implementau deja japonezii care sunt cei mai avansati in materie de moto? Eu cred ca-l faceau dar cat sa tragi si de lantzul ala frate? Da, poti trage pana se rupe dar te risti? (Chiar daca-l ungi pana iese clei?)
  3. Salutare, Nu stiu daca s-a mai discutat problema asta, de cautat am cautat aici pe forum si nu am gasit asa ca vreau sa va intreb: Daca am motorul albastru atunci este ok d.p.d.v. legal sa-mi imbrac rezerevorul in aceasta husa de piele neagra? Exista si husa albastra dar intreb daca este ok pentru husa neagra? Da, este destul de scumpa dar decat sa indrept micile "denivelari" de pe rezervor dupa care sa-l revopsesc atunci as prefera o husa de piele. Poate ma lamureste cineva pentru a nu ma pune militzica sa-l dau jos. Mersi!
  4. Suzuki GS500, SV650, BMW F650, Denise Milani, Jenna Jameson...

  5. Salutari, Am probat azi manusile Oxford RP4 si am ramas placut surprins de cat de bine stateau pe degete. Calitatea este destul de ok pentru cei 250 lei. Au protectii in toate cele trei puncte ale degetelor, piele mix cu textil, foarte bine ventilate ceea ce vara co teaza foarte mult. Cel mai bine Adriana este sa dai o fuga intr-un mag moto, eu am fost la my moto din B. si acolo iti vei face o mai buna parere. Nu comanda on-line, este foarte important sa le probezi inainte. Cu bine,
  6. Se pare ca am luat-o pe cai gresite, am o burta de gravida, na, stiti cum e zicala : Barbatul fara burta e ca Mertzanul fara stea ? O fi, n-o fi ? Cert e ca ma apropii vertiginos de 80 kile, asa ca sa nu mai ia vantul de pe mobra
  7. Salutari, Pana acum trag o singura concluzie vis-a-vis de Marauder, e super la handling, poate si pozitie pe sa, dar mici probleme pe la releul de la alternator ... Nu ar fi un capat de tzara. Acum o intrebare de radio erevan : E de stat pe un Marauder (800) si unul ca mine care are vre-o 1.72 inaltzime ? Va intreb ca-s chitit de vre-o 2 ani sa iau masinaria asta si numai asta orice ar fi. Bineinteles ca nu m-am urcat pana acum pe nici una (la marauder ma refer) , de aici si intrebarea de baraj daca sta bine si un smurf de 1.72 ? In rest de abia astept sa revin cu poze pe topicul asta. Doamne ajuta ! In rest, sarbatori fericite si sa fim sanatosi, voiosi si la punga grosi in noul an ! Salutari.
  8. Salutari, Sa inteleg ca in acest topic se gasesc si Maraudere de cumparat sau nu am "inteles" bine ?!? Scuze de off topic.
  9. Mai terminati mah cu certurile. Ati uitat despre ce se discuta aici ? Va aduc aminte, era vorba de un scuter chinezesc , bla bla, a mai auzit cineva ceva de el ? Oricum chiar daca n-a mai auzit, strang bani pt un Suzuki Marauder VZ 800 asa ca n-are rost sa ma mai leg la cap cu prostia de chinezarie de 50 cmc. Ba chiar rog un admin sa inchida topicul pt ca a inceput sa se abereze ...
  10. Hehe, asta chiar e un mini scuter .... ai vazut cat e fata de masina aia ? ) Tare .... Nici nu te vezi in trafic, iti dai seama ... Nu asa, oricum e chinezarie si ala, dar asta e. Mai nou am gasit pe la 1200 euro o Honda Magna 50 , arata bestial ! Ramane de vazut acum ...
  11. Salut. E superb motorul , e de 50 cmc. Am tot cautat pe burse, gasesc de vanzare numai de 125, de 50 nu prea, doar sa-mi aduca cineva din italia dar nu cunosc pe nimeni. Asta e .... raman cu vazutul. Am sunat la un nene care vindea chopperele alea chinezesti si mi-a spus ca au certificat european, ce-o fi ala nu stiu ! A ramas ca-n pom, oricum ala vrea 30 mil pe chopper si nu merita atat ! Mai bine o aprilia rr de 50 second de acum 10 ani ... dar nu se gasesc asta e problema ! Pana una alta o sa dau de carnet si o sa-mi iau la 130-150 mil o Aprilia RS 125 model 2007 si am terminat ! Dar asta mai incolo, poate in tomana sau anul viitor ... Salutari !
  12. Da ... asa o arata, dar de unde bani ? )) O avea cineva oferta de Aprilia Red Rose 49 cmc ? Am tot cautat si nimic !
  13. Salut ! Am inteles acum. E bine ca s-a scoz faza cu pedalele ca era de tot rahatul si te luau gaborii cand vroiau ei cu treaba ca n-ai pedale. Se pare ca cel mai important act este carte de id a vehicului care se elibereaza de la RAR , aici trb sa discut cu negustorul , daca este gata facuta sau trb s-o fac eu la RAR, dar cand o fac eu la RAR ? Dupa ce platesc mopedul ? Voua nu vi s-ar parea excrocherie asa ? Daca are vre-o buba si aia de la RAR nu vor s-o omologheze ? Iar la cap omologare trebuie sa fi atent cica, pt ca trebuie sa fie omologare individuala NU tip ! De ce nush .. Bah, sper sa nu fie mult "zgomot" pt nimic Bafta ! Ne mai "auzim". Salut.
  14. Adevarat. Dar strang banu. Pana imi iau A-ul mai dureaza .... Ia-uite ce-am gasit pe situl politiei romane la intrebari frecvente (poate nu e postul unde trebuie pus dar se leaga cu ce am discutat mai devreme) Conducătorul ciclomotorului este obligat să dețină permis de conducere, Âşi dacă da, pentru ce categorie? Conform capitolului 3, pct. 1.9.1 din Reglementările Âşi normele tehnice în transporturile rutiere RNTR 2, aprobate prin Ordinul ministrului lucrărilor publice, transporturilor Âşi locuinței nr. 211/2003 modificate Âşi completate prin ordinul ministrului transporturilor, construcțiilor Âşi turismului nr.1043/2003 Âşi 1356/2004, mopedul este asimilat ciclomotorului Âşi este definit în anexa actului normativ menționat ca fiind vehicul cu două roți a cărui viteză maximă prin construcție nu depăÂşeÂşte 45 km/h Âşi care este echipat cu un motor cu ardere internă cu cilindreea de cel mult 50 cmc. Totodată, în conformitate cu prevederile art. 6 pct. 18 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, prin ciclomotor se înțelege : vehiculul cu două sau trei roți, care este prevăzut cu un motor cu ardere internă, având o capacitate cilindrică de cel mult 50 cmc, care păstrează caracteristicile generale ale bicicletei, putând fi pus în miÂşcare Âşi cu ajutorul pedalelor, Âşi a cărui viteză de deplasare, prin construcție, nu depăÂşeÂşte 50 km/h. Dacă vehiculul are caracteristici tehnice certificate de Registrul Auto Român, care nu depăÂşesc limitele maxime de 45 km/h Âşi 50 cmc, caracteristici minimale pentru încadrarea în categoria autovehicule, coroborate cu prevederile menționate la aliniatul precedent, rezultă că acesta se încadrează în categoria ciclomotor, sens în care pentru a fi condus pe drumurile publice, nu trebuie sa fie înmatriculat iar conducătorul vehiculului nu trebuie să posede permis de conducere, cu mențiunea ca acesta să aibă vârsta de minimum 16 ani. Pan' la urma imi trebuie sau nu carnet A1 pt un moped de 49 cmc si care nu depaseste 45 km/h ? Eu cred ca trebuie un curs de legislatie rutiera, asa am citit pe alte posturi dar daca am deja B-ul ? O conta cu ceva ?
  15. Asta trebuie sa aflu de la negustor ... Sa stiu pe ce picior dansez ... Daca mai dau 500 lei si pe acte atunci nu ma mai bag , ajung pe la 3000 lei cu totul, n-are rost, mai astept imi iau A-ul dupa care bag o aprilia RS 125 si gata, m-am calmat. Faza cu chopperul era mai mult de entertainment, asa de joaca, nu sa ma duc cu ea la serv, sau alte alea, motorist de weekend
  16. Multumesc mult man ! O sa-i sun pe 6 ca asa mi-au spus
  17. Salut. Aduc unii prin bucurestii noi mini choppere din asea la 2300 lei, mai convenabil ca la "negustorul" din GR, dar faza e ca si ei il aduc la pachet ! Ideea este daca-l pot omologa la RAR sau de asta se ocupa aia ? Plus de asta si inreg. la primarie, ca deh, mai nou asa trebuie. Vreau sa fie legal. Ceva idei ? Ce ar trebui sa vb cu negustorul ? Ce acte ar trebui sa-mi arate acesta ? Merci !
  18. Salut. Super adevarat acest mini chopper, sunt indragostit ... dragoste la prima vedere: http://kinroad.en.alibaba.com/product/5004...r_Chopper_.html Are 49 cmc , 45 km/h, deci pana aici toate bune si frumoase, poti sa-l "manuiesti" sau "manaresti" fara permis A1,A. Faza e alta, poti sa-l comanzi, poate, de la chinezi (pana sa incepeti cu* comentarii de genul "Chinezarii .... blablabla" uitati-va pe site www.kinroad.net ca au ISO 9001:2000 deci nu sunt ca baotian aia din carrefour), spuneam ca daca iti vine in RO intr-un pachet, il asamblez, nu-i o inginerie, dar dupa aceea pot sa-l inscriu in circulatie ? Un user pe forum @allianzce-steel scria asa : "ATENTIE LA CE CUMPARATI Observ ca in ultima vreme pe piata au aparut foarte multe firme importatoare de scutere second hand dar care in fapt nu fac altceva decit sa fraiereasca cumparatorul.Cum ?? Acestea introduc in tara scuterele dezmembrate si platesc vama la ele ca si piese..ptr ca este mult mai mica insa ceea ce nu va spun acesti excroci este ca conform noului cod rutier nu puteti inmatricula si nici face omologarea unei astfel de scuter din simplul motiv ca RAR-ul nu face omologare decit la cele care au vama platita integral ca scuter sau motor nu si la cele care sint aduse pe bucati sau mai rau care au acte de Italia si nici macar vama sau radiere de acolo.PTR CELE ADUSE PE BUCATI SE FACE OMOLOGARE CA LA SCUTER NOU SI SE CERE EURO 2. Asadar nu dati banii pe orice ptr ca nu aveti dreptul sa circulati cu ele pe drumurile publice.Daca vreti sa stiti ce puteti pati cititi articolul de mai sus care este extras din codul rutier." Nu stiu daca motorul este euro2 si nu cred ca ar fi daca chinezoii nu scriu nimic despre asta. Ideea e ca vreau sa-l inscriu si in circulatie nu sa ma plimb doar in curte cu el. Dragostea e oarba ... Multumesc anticipat de recomandari, idei, sfaturi. Take care.
  19. Salut. Super adevarat acest mini chopper, sunt indragostit ... dragoste la prima vedere: http://kinroad.en.alibaba.com/product/5004...r_Chopper_.html Are 49 cmc , 45 km/h, deci pana aici toate bune si frumoase, poti sa-l "manuiesti" sau "manaresti" fara permis A1,A. Faza e alta, poti sa-l comanzi, poate, de la chinezi (pana sa incepeti cu* comentarii de genul "Chinezarii .... blablabla" uitati-va pe site www.kinroad.net ca au ISO 9001:2000 deci nu sunt ca baotian aia din carrefour), spuneam ca daca iti vine in RO intr-un pachet, il asamblez, nu-i o inginerie, dar dupa aceea pot sa-l inscriu in circulatie ? Un user pe forum @allianzce-steel scria asa : "ATENTIE LA CE CUMPARATI Observ ca in ultima vreme pe piata au aparut foarte multe firme importatoare de scutere second hand dar care in fapt nu fac altceva decit sa fraiereasca cumparatorul.Cum ?? Acestea introduc in tara scuterele dezmembrate si platesc vama la ele ca si piese..ptr ca este mult mai mica insa ceea ce nu va spun acesti excroci este ca conform noului cod rutier nu puteti inmatricula si nici face omologarea unei astfel de scuter din simplul motiv ca RAR-ul nu face omologare decit la cele care au vama platita integral ca scuter sau motor nu si la cele care sint aduse pe bucati sau mai rau care au acte de Italia si nici macar vama sau radiere de acolo.PTR CELE ADUSE PE BUCATI SE FACE OMOLOGARE CA LA SCUTER NOU SI SE CERE EURO 2. Asadar nu dati banii pe orice ptr ca nu aveti dreptul sa circulati cu ele pe drumurile publice.Daca vreti sa stiti ce puteti pati cititi articolul de mai sus care este extras din codul rutier." Nu stiu daca motorul este euro2 si nu cred ca ar fi daca chinezoii nu scriu nimic despre asta. Ideea e ca vreau sa-l iscriu si in circulatie nu sa ma plimb doar in curte cu el. Dragostea e oarba ... Multumesc anticipat de recomandari, idei, sfaturi. Take care.
×
×
  • Creează nouă...