MIHAI VARADERO Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 Pentru perioada 29.06.2017- 09.07.2017 propun o calatorie intr-o zona de o frumusete aparte. Vom ramane cam trei nopti ,de ajuns cred eu sa facem in fiecare zi cate un traseu conform unei harti pentru motociclisti pe care o avem de anul trecut. Cei din excursia din 2016 stiu la ce ma refer. Harta contine parca sase trasee fiecare avand alta culoare. Apoi as zice sa gasim o alta locatie in Austria tot pentru trei sau patru nopti. De comun acord cu cei care vor participa. Cazarile se fac dupa o zi pe alta prin booking. Astept propuneri pentru cea dea doua locatie !!! » Post actualizat in 20 Feb 2017 12:55Din experienta anilor trecuti locul in camera dubla cu mic dejun inclus este in jur de 25 euro. Aproximez ca o sa parcurgem cam 4500 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 E frumos la ski acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Băiii... potoleste-te!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Martie 13, 2017 Share Postat Martie 13, 2017 Acum vad asta! Nu am mai intrat de mult. Sunt calare pe harti ,ma gandesc serios sa vin din nou in zona aia, am trecut mult prea repede anul trecut. Vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate