Sari la conținut

MIHAI VARADERO

Super Membru
  • Număr conținut

    650
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MIHAI VARADERO

  1. Am 55.000 km cu lantul. Uns cu ulei. Dispozitiv Prooiler. Setat sa dea un impuls la un km. Dar este si un mic secret cu uleiul folosit la ungere Am uitat sa zic. Lantul este ca nou, exact in pozitia in care a fost montat. Mai bine zis, nu are nici un fel de uzura. Motoreta este honda varadero 1000 Am circulat doar pe drumuri nationale sau autostrazi. In tara si in afara. La intoarcerea din excursie lantul a fost spalat cu motorina. Pusa intr.un recipient din ala de spalat geamuri.
  2. Pentru mine macedonia si albania nu sunt la prima vedere. Le.am mai vizitat de cateva ori. Sunt ca lumea pentru motociclit. Drmuri bune, cazari pentru orice buzunar, oameni amabili. Dar in opinia mea Albania se dezvolta foarte repede. Fata de acum patru ani practic parcul auto este total schimbat. In bine.
  3. Ce sa zic. Pana la urma in lc de Turcia care avea o multime de restrictii, am facut macedonia si albania. Opt motorete frumusele. Vremea a fost asa si asa. Ploaie la intrarea in macedonia si vant turbat in albania. Dar soare de la sarande pana sus la shkoder. Ambele, macedonia si albania , tari normale, verzi, fara restrictii. Facem in we asta un balcik. Cura de midii in vin !!!
  4. Salutare colegi motociclisti. Daca vremea si vremurile ne lasa, propun o mica excursie in Turcia. Perioada ar fi 20.05-30.05.2021. Pe zile ar arata cam asa: Ziua 0( joi 20.05 ) : BUC - VELIKO TARNOVO. 180km. Plecarea pe la ora 16. Cazare si apoi masa la Ego. Ziua 1 (vineri 21.05 ) :VT - AYVALIK. 620km Ziua 2 (sam. 22.05 ) :AYVALIK-EFES-KUSADASI-BODRUM. 400km Ziua 3 (dum. 23.05 ) : BODRUM-MARMARIS-OLUDENIZ. 320km Ziua 4 (luni 24.05 ) :plecarea pe la pranz catre " valea fluturilor " si apoi KAS. 100km Ziua 5 (mar. 25.05 ) : KAS- KEMER - BELEK. 230km Ziua 6 (mie. 26.05 ) : timp liber in belek. Rafting si ce o sa gasim de facut. Ziua 7 (joi 27.05 ) : BELEK- KUTAYA sau alta locatie in zona BURSA. 400km Ziua 8 (vin. 28.05) :KUTAYA- ISTANBUL. 350km Ziua 9 (sam.29.05) : ISTANBUL- BUC. 650km Ziua 10 (dum. 30.05) : rezerva Practic ce am scris mai sus este doar o schita a excursiei. Ne putem orienta si adapta traseul la fata locului !!!
  5. sorin das : salut cristi. Stiu ca ambele sunt aglomerate in we. In mod normal trebuia plecat luni si intors vineri. Dar cu cine ????
  6. Joker : sunt si cheile turzii in program. Am uitat eu sa mentionez !!! John : multumesc de informatie . Gulas la terasa gambrinus !!!
  7. Marius(Liviu): pai atunci fa o propunere concreta. Data plecare, data intoarcere, trasee zilnic, km de parcurs zilnic, etc. si poate ne pliem pe propunerea ta !!!
  8. Salutare. M-am gandit la o excursie moto prin tara. Lucrurile ar sta cam asa: Ziua 1(joi 03.09):buc-brasov-sf. gheorghe-miercurea ciuc- gheorgheni- bicaz. Se viziteaza lacul sfanta ana, lacul rosu, cheile bicazului. Si multa supa gulas la miercurea ciuc. Ziua 2(vineri 04.09): bicaz-transrarau(chiril-pojorata)-vatra dornei-bistrita (pasul tihuta)-viseul de sus. Ziua 3(sambata 05.09):viseu-sapanta( cimitirul vesel)-cavic( sa vedem daca " fenomenul de la cavnic " este ceva paranormal sau doar iluzie optica )- jibou-turda. Ziua 4(duminica 06.09):turda- transalpina(sebes-obarsia lotrului)-voineasa-brezoi-albota. Vizita la salina turda. Ziua 5(luni 07.09):transfagarasanul (albota-bucuresti) Dupa calcule ar da un total de aprox. 1700 km
  9. Gata. Facut si nisipurile. Dar cam greu de motociclit la peste 35 grade !!!
  10. Daca vremea tine cu noi, sambata si duminica poate facem o tura la nisipuri. Plecarea sambata dimineata si intoarcerea duminica. la dus mergem pe varna , intoarcerea pe dobrich, silistra,ruse.
  11. Gata. Am facut si peloponezul. Opt motociclete si cu sergentul noua. Super distractie in fiecare zi. Doar la dus aproape de veliko ne.a prins o ploaie torentiala de iti venea sa te lasi de motociclism. In rest vreme buna, chiar prea cald pentru unii dintre noi. Regretul meu cel mai mare este ca nu au putut veni aprigii combatanti dans si gabivaradero. Cu ei serile la terasa ar fi fost mult mai interesante !!! Excursia s.a terminat apoteotic in zachyntos. Am avut mare noroc cu perioada aleasa. La makaza am trecut in trei secunde si apoi pe retur la kulata doua secunde !!! O sa pregateasca stefan sergiu nicolaescu un filmulet !!!
  12. Ruin: se pare ca plecarea o sa fie pe data de 26 iunie. Daca doresti mai multe amanunte lasa numarul de telefon pe pm si te sun eu. Noi o sa mergem la vama in we viitor. Daca vremea va fi buna.Mai discutam amanunte ale turei de peloponez.
  13. Ruin :noi ne gandeam la 26 iunie sau 3 iulie. Cred ca 19 iunie e prea din scurt. Zic si eu. Vom vedea cum decurg lucrurile. Ma refer la date de plecare !!! Dans : cum sa nu !!! Ruin : plecarile sunt vineri .
  14. Prima iesire o sa fie pe 16 mai. Cred ca un murighiol. PELOPONEZUL in asteptare .
  15. Nu foarte multe beri. In schimb sunt dependent de salata greceasca !!!
  16. Din experienta proprie o suta de euro pe zi este cheltuiala medie. Dar mai este nevoie de ceva euroi pentru eventuale neprevazute.
  17. Sunt colegi motociclisti care prefera sa aiba o zi libera inainte sa inceapa munca. Dar asta este doar o schita . Se mai poate lucra pe ea. Vazand si facand !!!
  18. Salut. Perioada aleasa este 22.05.2020- 31.05.2020. Pe zile excursia ar arata cam asa: ZIUA 0( joi 21.05 ) : buc- veliko sau lukovit. Plecarea undeva dupa amiaza la ora 17. Asta ca sa avem mai putini km de parcurs in ziua 1 ZIUA 1(vineri 22.05 ) :veliko- platamonas. Aprox. 600km ZIUA 2 (sambata 23.05 ) :platamonas-delphi-corinth. Aprox. 500km ZIUA 3 (duminica 24.05 ) : vizitare corinth (eventual croaziera pe canal)- epidaurus (vizitare amfiteatru)- mycenae- nauplion. Apox.100km ZIUA 4 (luni 25.05 ) : nauplion- polidroso- monemvasia. Aprox. 175km ZIUA 5 (marti 26.05) : monemvasia- simos beach- elafonisos-ferry catre insula kythira ZIUA 6 (miercuri 27.05) : kythira- gytheio- diros caves-kitta sau vatheia. Aprox. 130km ZIUA 7 (joi 28.05 ) :kitta-sparta-mystras-neochory-falaisas-kalamata. Aprox. 180km ZIUA 8 (vineri 29.05 ) :kalamata-polylimnio waterfalls-lousios gorge- diakopto. Aprox. 300km ZIUA 9 (sambata 30.05 ) :diakopto- apoi excursie cu trenul in canionul vouraikos- apoi spre zona salonic sau zona meteora ZIUA 10 ( duminica 31.05 ) : salonic-buc
  19. Ora 9.45 Benzinaria MOL de la capatul lui theodor pallady. Iesirea spre autostrada.
  20. Cazarea la pensiunea Anastasia prin bunavointa lui stefan. Toate cele sase camere. Dupa cazare luam barca rapida catre gura portitei unde vizitam localitatea si servim masa de pranz.Seara intoarcerea la jurilovca. Vin si peste din nou. Duminica dimineata plimbare pe canale, iar peste si apoi spre casa. Vreau sa ajungem pe lumina. O sa comunic in timp util ora si locul de intalnire.
  21. Dar nu pot sa cred. Nu are nava " mod plutire " ??? Modelul 2019 are cu siguranta. Inclusiv mod submarin !!!
  22. Vlad. Am vorbit cu toti cei sase participanti de pana acum. Am hotarat in unanimitate sa facem canalul 5. Video postat de tine a fost hotarator
  23. Da. Neaparat la canalul 5. Cei cinci km de mers pe jos ma vor face fericit !!! Cred ca o sa renunt si la saramura. Mai bine la canalul 5 !!!
  24. Daca vremea tine cu noi poate reusim sa facem iesirea . Cura de slabire cu peste pregatit asa cum trebuie !!! Plecarea din bucuresti pe la ora zece.
  25. Cristi. Nu stiu inca. Dar de ce intrebi ??? Esti interesat sa participi ???
×
×
  • Creează nouă...