Jump to content

MIHAI VARADERO

Super Membru
 • Content Count

  632
 • Joined

 • Last visited

About MIHAI VARADERO

 • Rank
  avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Carnet moto din
  2000
 • Motocicleta
  Honda Varadero
 • Numar Moto
  B-44-XUW
 • Club
  FARA CLUB

Recent Profile Visitors

894 profile views
 1. Ora 9.45 Benzinaria MOL de la capatul lui theodor pallady. Iesirea spre autostrada.
 2. Cazarea la pensiunea Anastasia prin bunavointa lui stefan. Toate cele sase camere. Dupa cazare luam barca rapida catre gura portitei unde vizitam localitatea si servim masa de pranz.Seara intoarcerea la jurilovca. Vin si peste din nou. Duminica dimineata plimbare pe canale, iar peste si apoi spre casa. Vreau sa ajungem pe lumina. O sa comunic in timp util ora si locul de intalnire.
 3. Dar nu pot sa cred. Nu are nava " mod plutire " ??? Modelul 2019 are cu siguranta. Inclusiv mod submarin !!!
 4. Vlad. Am vorbit cu toti cei sase participanti de pana acum. Am hotarat in unanimitate sa facem canalul 5. Video postat de tine a fost hotarator
 5. Da. Neaparat la canalul 5. Cei cinci km de mers pe jos ma vor face fericit !!! Cred ca o sa renunt si la saramura. Mai bine la canalul 5 !!!
 6. Daca vremea tine cu noi poate reusim sa facem iesirea . Cura de slabire cu peste pregatit asa cum trebuie !!! Plecarea din bucuresti pe la ora zece.
 7. Cristi. Nu stiu inca. Dar de ce intrebi ??? Esti interesat sa participi ???
 8. Angelo. Este benzinaria Mol de pe theodor pallady. Aproape de iesirea pe autostrada. Dar daca nu apari, te rog sa dai un sms sa nu te asteptam Ora de intalnire este 9.00
 9. Alex,scuze ca iti folosim topicul. Dar o sa venim pe autostrada si vom intra pe la vama-veche
 10. Am amanat !!! O sa o facem legat cu dolomitii !!!
 11. Salut Alex. Poate trecem sambata pe la voi sa va salutam.
 12. La dus mergem pe razgrad, targoviste,kotel, karnobat,burgas. Intoarcerea pe ajtos,karnobat,prilep,vaselinovo,sumen. Osa ne cazam chiar in centru vechi al burgasului. Este si plaja relativ aproape pentru cine vrea baie in mare.
 13. placebo: nimic nu este stabilit definitiv. Putem sa ajungem la arabba. Sunt 330km de la liubliana. Am o harta cu cateva trasee misto. Dar trebuie sa stam atunci numai in arabba robert: ce este mangart-ul ??? Deocamdata incercam sa facem echipa !!!
 14. Salut. Impreuna cu magarusulmarius am gandit o excursie in slovenia. Lucrurile ar sta cam asa : Ziua 1(sam. 31.08): bucuresti-belgrad. Aprox. 620km. Plecare dimineata devreme. Sper ca in jur de ora 15 sa fim deja cazati. Ziua2(dum.01.09.):belgrad-liubliana. Aprox. 500km. Ziua 3,4,5,6 : in slovenia Ziua 7(vin. 06.09.): spre casa Ziua 8(sam.07.09.): spre casa
×
×
 • Create New...