Jump to content

MIHAI VARADERO

Super Membru
 • Content Count

  646
 • Joined

 • Last visited

About MIHAI VARADERO

 • Rank
  avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Carnet moto din
  2000
 • Motocicleta
  Honda Varadero
 • Numar Moto
  B-44-XUW
 • Club
  FARA CLUB

Recent Profile Visitors

1,176 profile views
 1. sorin das : salut cristi. Stiu ca ambele sunt aglomerate in we. In mod normal trebuia plecat luni si intors vineri. Dar cu cine ????
 2. Joker : sunt si cheile turzii in program. Am uitat eu sa mentionez !!! John : multumesc de informatie . Gulas la terasa gambrinus !!!
 3. Marius(Liviu): pai atunci fa o propunere concreta. Data plecare, data intoarcere, trasee zilnic, km de parcurs zilnic, etc. si poate ne pliem pe propunerea ta !!!
 4. Salutare. M-am gandit la o excursie moto prin tara. Lucrurile ar sta cam asa: Ziua 1(joi 03.09):buc-brasov-sf. gheorghe-miercurea ciuc- gheorgheni- bicaz. Se viziteaza lacul sfanta ana, lacul rosu, cheile bicazului. Si multa supa gulas la miercurea ciuc. Ziua 2(vineri 04.09): bicaz-transrarau(chiril-pojorata)-vatra dornei-bistrita (pasul tihuta)-viseul de sus. Ziua 3(sambata 05.09):viseu-sapanta( cimitirul vesel)-cavic( sa vedem daca " fenomenul de la cavnic " este ceva paranormal sau doar iluzie optica )- jibou-turda. Ziua 4(duminica 06.09):turda- transalpina(sebes-obarsia
 5. Gata. Facut si nisipurile. Dar cam greu de motociclit la peste 35 grade !!!
 6. Daca vremea tine cu noi, sambata si duminica poate facem o tura la nisipuri. Plecarea sambata dimineata si intoarcerea duminica. la dus mergem pe varna , intoarcerea pe dobrich, silistra,ruse.
 7. Gata. Am facut si peloponezul. Opt motociclete si cu sergentul noua. Super distractie in fiecare zi. Doar la dus aproape de veliko ne.a prins o ploaie torentiala de iti venea sa te lasi de motociclism. In rest vreme buna, chiar prea cald pentru unii dintre noi. Regretul meu cel mai mare este ca nu au putut veni aprigii combatanti dans si gabivaradero. Cu ei serile la terasa ar fi fost mult mai interesante !!! Excursia s.a terminat apoteotic in zachyntos. Am avut mare noroc cu perioada aleasa. La makaza am trecut in trei secunde si apoi pe retur la kulata doua secunde !!! O sa pregate
 8. Ruin: se pare ca plecarea o sa fie pe data de 26 iunie. Daca doresti mai multe amanunte lasa numarul de telefon pe pm si te sun eu. Noi o sa mergem la vama in we viitor. Daca vremea va fi buna.Mai discutam amanunte ale turei de peloponez.
 9. Ruin :noi ne gandeam la 26 iunie sau 3 iulie. Cred ca 19 iunie e prea din scurt. Zic si eu. Vom vedea cum decurg lucrurile. Ma refer la date de plecare !!! Dans : cum sa nu !!! Ruin : plecarile sunt vineri .
 10. Prima iesire o sa fie pe 16 mai. Cred ca un murighiol. PELOPONEZUL in asteptare .
 11. Nu foarte multe beri. In schimb sunt dependent de salata greceasca !!!
 12. Din experienta proprie o suta de euro pe zi este cheltuiala medie. Dar mai este nevoie de ceva euroi pentru eventuale neprevazute.
 13. Sunt colegi motociclisti care prefera sa aiba o zi libera inainte sa inceapa munca. Dar asta este doar o schita . Se mai poate lucra pe ea. Vazand si facand !!!
 14. Salut. Perioada aleasa este 22.05.2020- 31.05.2020. Pe zile excursia ar arata cam asa: ZIUA 0( joi 21.05 ) : buc- veliko sau lukovit. Plecarea undeva dupa amiaza la ora 17. Asta ca sa avem mai putini km de parcurs in ziua 1 ZIUA 1(vineri 22.05 ) :veliko- platamonas. Aprox. 600km ZIUA 2 (sambata 23.05 ) :platamonas-delphi-corinth. Aprox. 500km ZIUA 3 (duminica 24.05 ) : vizitare corinth (eventual croaziera pe canal)- epidaurus (vizitare amfiteatru)- mycenae- nauplion. Apox.100km ZIUA 4 (luni 25.05 ) : nauplion- polidroso- monemvasia. Aprox. 175km ZIUA 5 (marti 26.
 15. Ora 9.45 Benzinaria MOL de la capatul lui theodor pallady. Iesirea spre autostrada.
×
×
 • Create New...