Geo_ZGA Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 Salutare, un amic tocmai si-a luat scutericiul asta, Rich Mascot, si nu prea stiu cu ce sa-l ajut ca detalii pt intretinere... momentan are nevoie sa stie ce ulei sa bage (e in 4 timpi) si ce cantitate. Evident, mai sunt si alte detalii necesare, gen bujie si alte maruntisuri. Are cineva manualul tehnic pt chestia asta? Pe net nu l-am gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clujraider Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 scuteristi.ro/index.php?/topic/1602-rich-motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 21, 2017 Autor Share Postat Februarie 21, 2017 multumesc, dar... cu ce ma ajuta asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha_01 Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 http://www.49ccscoot.com/manuals/50cc_GY6_Service_Manual.pdf Vezi aici ... Poate te ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Februarie 21, 2017 Autor Share Postat Februarie 21, 2017 E bun, mersi mult I l-am dat sa-l studieze, mie imi ajung 2 troace pe 2 roti, nu ma mai bag si la altele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate