Hurricane Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Noua mea jucărie "veche", ca doar face 30 de ani, anul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Faina, carena far si semnalizarile aduc a Transalp . Nu o bagi la vehicul istoric? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 mai bine fiare vechi decat plastice noi! drumuri bune domnule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Frumos motorul, sa te fereasca de belele Off - topic: mai bine fiare vechi decat plastice noi! drumuri bune domnule Asta am incercat sa spun si eu pe forum mai de demult si am fost scuipat din toate partile ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hurricane Postat Februarie 23, 2017 Autor Share Postat Februarie 23, 2017 Multumesc, vreau sa o trec, asta este motivul pentru care am căutat-o sa fie din '87, dar trebuie sa lucrez puțin la culoare.Este obligatoriu sa o vopsesc la culoarea originala(alb cu ceva roșu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emanuelcristian Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Vechi si frumos! Sa o stapanesti sanatos. E frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 .Este obligatoriu sa o vopsesc la culoarea originala(alb cu ceva roșu) In ce sens ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hurricane Postat Februarie 23, 2017 Autor Share Postat Februarie 23, 2017 In '87, pe lângă modelul gri cu roșu era și cel alb cu dungi roșii.Una din condițiile pentru a primi atestat pentru vehicul istoric, este aspectul original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 In '87, pe lângă modelul gri cu roșu era și cel alb cu dungi roșii.Una din condițiile pentru a primi atestat pentru vehicul istoric, este aspectul original Ah, chiar nu stiam dar are sens. Bafta la vopsit atunci. Sa ne arati cum iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hurricane Postat Februarie 25, 2017 Autor Share Postat Februarie 25, 2017 Știe cineva dacă pot monta Crash pad-uri pe hurricanul meu.Daca da, unde găsesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hurricane Postat Aprilie 4, 2017 Autor Share Postat Aprilie 4, 2017 Salutare.Am scos de ceva vreme "uraganul" la plimbare și se comporta impecabil.Ieri, după o plimbare mai lunga prin oraș, am parcat mobra pe circul lateral și am observat ca a început sa picure un lichid(după gust pare a fi apa).Stie cineva de unde poate curge și de ce?Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 4, 2017 Share Postat Aprilie 4, 2017 Noua mea jucărie "veche", ca doar face 30 de ani, anul asta Cu Opel-ul din spate care e treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varg-voshod Postat Aprilie 4, 2017 Share Postat Aprilie 4, 2017 daca ar fi lichid de racire nu ar fi bine sa gusti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hurricane Postat Aprilie 4, 2017 Autor Share Postat Aprilie 4, 2017 Nu cred ca dăunează doar un strop, trebuia sa elimin varianta antigel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate