Sari la conținut

emanuelcristian

Membru
  • Număr conținut

    434
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de emanuelcristian

  1. Pff...nu pot sa cred. Condoleanțe si Dumnezeu să-l odihnească!
  2. Christmas Discount: 399 ron oricare dintre cele 2 produse ramase la vanzare (geaca sau pantalonii)
  3. Update: DISCOUNT 20% pentru oricare dintre cele 2 produse, pantaloni sau geaca
  4. Casca s-a vandut! Update pt echipament: daca se achiztioneaza ambele se aplica un discount mai 'generos' !
  5. Stas! Cel mai bine ar fi sa bem berile alea impreuna! Cand si unde ramane sa se afle. Sanatate si asfalt uscat!
  6. emanuelcristian

    Accidente 2023

    Eu pot sa iti zic de cazul meu: am primit o rapciuga de casca de maxim 50 ron purtata de cine stie cate generatii - marimea XL (efectiv imi statea ca o palarie pe cap. nu stiu ce protectie mi-ar fi oferit pentru ca mi-ar fi jucat tzeasta ca o nuca uscata intr-un caz de accident) in conditiile in care eu am purtat S ulterior. Din a2a sedinta am venit cu propria casca la ore. Acum poate sa difere de la instructor la instructor. Dar clar confirm faptul ca motoarele deobicei sunt prost intretinute. Majoritatea au crashbar dar atat! Nimic special in rest. Gumele de multe ori sunt aproape de sarme...Mai sunt mici exceptii ca peste tot.
  7. emanuelcristian

    Accidente 2023

    Cam asa ceva am auzit si eu. Si daca omul mai mersese pe motor de 1200, probabil a reusit sa convinga instructorul sa ii permita sa se urce direct pe motorul de 600 la prima ora de curs. Da, in conditiile astea nu ar fi nimic nefiresc sa ii fi scapat mana in gaz si sa se infiga in zid. Cate cazuri nu sunt asa si pe carosabil in circumstante oarecum similare? Am patit-o si eu sincer, prima oara cand m-am urcat pe hornet cand am accelerat era sa ma arunce si pe mine in cap, doar ca am avut reactia mai rapida sa las gazul si doar a fugit putin de spate. Asta pentru ca era poligonul in stadiul vechi, neasfaltat, plin de hartoape si nisip/pietris si zic eu ca a putut sa derapeze oarecum pe loc. Acum de cand a asfaltat tot poligonul e ca in palma: ma gandesc la faptul ca daca i s-a blocat gazul in treapta 1, cand a muscat guma asfaltul calumea, cred ca l-a aruncat ca din tun in perete. Just my 25 cents. Cat despre partea conspirativa....chiar de ar fi vreun sambure de adevar, ce si cum sa ii fi facut cineva? sa ii blocheze acceleratia si apoi sa il lanseze ca pe o prastie in zid? Greu de crezut. Desi....cum modelul SUA a fost litera de lege pt noi din orice punct de vedere, nu m-ar mira sa fi deprins si ai nostri metode dinastea de 'eliminare' a persoanelor care stiau mai mult decat era necesar pentru binele lor. Voi ce credeti?
  8. emanuelcristian

    Accidente 2023

    Mama frate...acolo am facut si eu orele de poligon, si chiar am fost martor la un incident similar, numai ca in partea opusa a poligonului doar ca elevul era singur si a sarit 'in boscheti' avand doar cateva julituri. Se pare ca a avut noroc baiatul ala ca nu a intrat in zid ca nenea asta. Am sa intreb fostul meu instructor sa vad ce detalii pot sa aflu. Din poza, motocicleta pare a fi un hornet.
  9. Am masurat. Oficial fara influente ar fi 26cm. Acum...daca se misca putin poate ajunge foarte usor si la 27cm. Sper ca e de ajutor!
  10. Daca esti sigur ca se potriveste la prinderi, o trimit cu mare placere. Da-mi mesaj in privat si stabilim detaliile.
  11. Se doneaza: 1. Casca Crivit open-face foarte putin folosita. Marimea M (cred...sau cel putin un S mai larg) 2. Geaca moto Textil Cycle Spirit in conditie decenta. Are protectii hard coate+umeri si soft la spate. Marimea 42 Doar predare personala in zona Targoviste. Cine este interesat sa scrie aici sau sa ma contacteze in DM aici pe forum
  12. Casca Moto Shoei Model: GT Air 1 (ochelari de soare incorporati) Mărime: S (55-56cm) Conditie: Impecabila (ca noua) Extra: Pinlock, husa, chinguard, noseguard, sticker-e + silicon ungere original BONUS: Cagula (balaclava) din matase Viziera transparentă Pret: 1450 Ron Geaca Moto Dainese Model: Air Frame - Textil Black Mărime: 52 Conditie: Impecabila Extra: Protectii Hard umeri + coate si antebrate BONUS: Foita impermeabila pentru vreme de ploaie Pret: 550 Ron Pantaloni Moto Dainese Model: Drake Air Textil Mărime: 50 Conditie: Impecabila Extra: Protectii Hard genunchi + tibie - Protectii soft bazin/sold Pret: 550 Ron Nota: Pentru achizitionarea completa sau imperecheata (de orice fel) a articolelor, se poate negocia un alt pret. Trimit prin curier in tara cu plata transportului in avans sau predare personala in Targoviste sau zonele limitrofe. (prefer predarea personala sincer) Telefon: 0728.518.348 (sau aici pe forum)
  13. Nu-s pe nicaieri cainii cu covrigi in coada, stai linistit. Ca tot e subiectul despre UK....sa te fereasca sfantu' sa stai prin Londra sau zonele limitrofe sa te injugie pentru un telefon sau baton de snickers...sau prin Germania negroteii...in State nu mai zic ce e prin Phily, Detroit, LA si alte state...dar na, la TV e numai lapte si miere peste tot. Vestul se duce mai repede in cap decat Europa de Est. Timpul ne va arata asta. Mai vorbim peste 5-6 ani si vedem. Succes!
  14. Pentru sursa zgomotului metalic iti sugerez sa te uiti la lantul de distributie - au fost ceva probleme la modelele de dinainte de 1980 Surse bune pentru solutii tehnice sunt site-urile astea (cel putin din ce am frunzarit eu internetul) 1. https://motofaction.org/motorcycles/honda-cx-gl/a-honda-cx500-recall-information-cam-chain-guide-plate-tensioner-1978/ 2. https://www.cx500forum.com/ Spor la documentat!
  15. Pai ce facem domne' ! Lipseste omul un pic din peisaj si te apuci sa dai din jucarii??? Hmm...asta e scutul pe care l-am adus eu din UK?
  16. A fost o bafta de conjunctura dar pe scurt: prin intermediul unui prof. din facultate care avea legaturi cu recruiteri in domeniu. Facut legatura-placut-contract-si pa. Daca nu ai instoric de munca in UK la momentul asta clar e mult mai greu pentru ca nu vei mai putea intra 'legal' decat cu contract de munca semnat in prealabil (similar cu situatia din Elvetia). Mamma mia! Trecut-au 2 ani deja !?! wtf...
  17. Cred ca in urmatoarele saptamani vor avea o idee mai clara asupra ce pot si vor sa faca. Cel mai corect ar fi sa vina cu un numar de variante: pastrati biletul care va fi valabil (cand nu stim), refund sau online pass si de restul caramele. Ramane de vazut. Acum este jocul asteptarii. Oricum, sa ne spui daca si cum se solutioneaza cazul tau.
  18. Si daca vor da drumul la campionat/curse behind closed doors? Ce vor zice? Tineti de bilete ca sunt valabile la anul? Eu cred ca tot restul anului va fi bulversat si in cel mai bun caz se poate tine campionatul fara spectatori si atunci se va vedea adevarata lor fata: fac refund sau fac magarie. Cred ca orice varianta este posibila. Ramane de vazut. Cert este ca nu mai au cum sa se desfasoare toate etapele propuse initial iar daca se hazardeaza sa le ingramadeasca vor afecta programul pentru anul viitor. Poate doar sa 'scurteze' testarea 20/21 pentru ca au inghetat dezvoltarea motoarelor si sa mai bage ceva curse la sfarsitul anului. Who knows? Acum totul este despre cum sa faca sa fie toata lumea cat de cat happy ca sa isi ia fiecare partea de bani, bineinteles la nivel inalt, nu noi, spectatorii...
  19. Sa dea drumul la campionat sa avem si noi la ce ne uita si sa restituie si banii pe bilete oamenilor.
  20. Urmeaza si Mugello. Chiar daca s-ar linisti situatia in Italia nu cred ca ar primi cu bratele deschise spectatorii straini. Cred ca cel mai fericit caz ar fi 'inceperea' sezonului dupa vacanta de vara cum a spus cineva mai devreme.
  21. Pastram legatura si vedem ce zic daca spui ca ai primit acelasi raspuns si tu. De unde ai luat biletele? Eu le am de pe motorsport sau ceva de genul asta si am primit mail saptamana trecuta spunand ca tinand cont de treaba cu virusul este posibil sa se ia anumite masuri. In politica lor normala nu fac refund insa asta este o exceptie de la regula si au zis ca depinde de ce decizie se ia 'de sus', circuitul etc. Insa nu cred ca ar vrea aia din Italia daca pana atunci e curat la ei sa le vina spectatori din Franta, Germania, UK etc unde este plin de infectii sa ii dea iar peste cap. Asta cred ca ar trebui sa ia in calcul. Ramane de vazut. Pana atunci, popcorn!
  22. Singurul lucru care imi vine in minte este sa te legi de faptul ca tu ti-ai planuit etapa in perioada stabilita initial in calendar incluzand cazare, transport etc iar tu nu ai/nu iti permiti posibilitatea de a reprograma toate astea ca sa te poti folosi de ceea ce ei iti ofera si anume valabilitatea biletului dar pentru o alta data. Poate in data aia tu aveai botez sau mai stiu eu ce. Personal cred ca in astfel de situatii ar trebui sa fie lasat la latitudinea participantilor sa aleaga daca vor refund sau sa mearga la etapa in Noiembrie sau cand au de gand sa o puna. Eu am bilet la Mugello si ramane de vazut ce se va intampla cu etapa si cu situatia biletelor. Totul e gri.
  23. Nu stiu despre ce vorbesti tu, insa azi dimineata am primit mail de la compania aeriana cat si de la cazare specificand ca daca este cazul prin solicitare, se pot returna banii pe rezervarile facute, din cauza masurilor luate de diferite institutii ale multor state cu privire la coronavirus. Inca nu stim sigur ce se va intampla cu GP-ul de la Mugello, asta ramane de vazut. Primele 3 etape sunt deja reprogramate. Mai e Le Mans si apoi Mugello. Asa ca nu se stie. Nicidecum cert cum ai afirmat tu.
  24. Si eu mai astept 1-2 saptamani, apoi ma apuc sa cer returnarea banilor pe bilet, avion cazare etc. Anul asta va fi dat peste cap din orice punct de vedere in mai orice domeniu din pacate. Virusul vietii...
×
×
  • Creează nouă...