constantinstirbu Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Salut, Ma numesc Constantin, iar din decembrie sunt posesorul unui bmw k 75 pe care am sa il "stric" si am sa il transform intr-un cafe racer cu timpul. Am facut unele modificari subtile ce este drept, dar urmeaza si altele. Am nevoie de o persoana care sa ma ajute sa ii schimb urmatoarele:ulei motor si filtru, ulei cutie,ulei difential, uns cardan, filtru benzina, ulei si semeringuri furca dar si placute frana spate. Filtru de aer am reusit sa il schimb eu\. De asemenea am si o pereche de semighidoane pe care vreau sa le pun si pur si simplu nu reusesc. Toate piesele au fost comandate.Platesc deranjul! Sper ca nu am gresit rubrica. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 cand schimbi filtru de benzina sa verifici suportul de cauciuc al pompei de benzina si eventual schimba furtunele preventiv. e un kit de reparatie pe http://www.euromotoelectrics.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 unde anume in BV? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantinstirbu Postat Februarie 27, 2017 Autor Share Postat Februarie 27, 2017 unde anume in BV? Zizinului 109! Dupa podul de la Gemenii. Mentionez ca nu prea am "scule" . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Hai ca vedem cu facem.... Tot vine caldura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constantinstirbu Postat Februarie 28, 2017 Autor Share Postat Februarie 28, 2017 Hai ca vedem cu facem.... Tot vine caldura... Intre timp s-a oferit un camarad sa ma ajute. Multumesc pentru ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate