B.B. Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 Avea un nene de vanzare, Simson Sport cu atas, toate actele la zi. rezervor nichelat, el argintiu, super frumos, functional, ITP 2008... costa..................... 900 RON pt inf. PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 Avea un nene de vanzare, Simson Sport cu atas, toate actele la zi. rezervor nichelat, el argintiu, super frumos, functional, ITP 2008... costa..................... 900 RON pt inf. PM la obor?unde tata?in bucale?ca ma pun sa strang...ma mir cum de nu il cunosc pe nene, da s-ar putea sa am idee cine e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 8, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2007 la obor?unde tata?in bucale?ca ma pun sa strang...ma mir cum de nu il cunosc pe nene, da s-ar putea sa am idee cine e nu, obor se cheama la noi targul.... hahah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata 37 Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 sunt eu interesat de simsonul ala .te rog ajute-ma cu un telefon ..ceva!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 10, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2007 sunt eu interesat de simsonul ala .te rog ajute-ma cu un telefon ..ceva!! ntr de telefon al omului... in rest nu stiu nimic, doar ca are actele in regula, le-am vazut atunci... 0724618297 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate