KoKolau Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Am o motoreta elegance de la first bike si toba e varza tot se rupe o sudez dar numai am ce suda, trebuie lucrat mult la ea si nu am unde, n uam aparat de sudat, pus un manson si se rupe langa manson si e cam plina de ulei ars detoate.. Am comandat de la first bike toba noua dar mi-a trimis toba de expert care e motor de 97cc, al meu e de 107cc, dauneaza ceva ? E mai subtire toba asta de expert, aia de elegance era mai groasa mai frumoasa. De trimsi inapoi poate, dar n uare alta toba decat asta, ei au crezut ca e de elegance, au incurcat ei. la motoreta recent am pus motor nou si am zis sa pun si toba noua, dar nu e toba lui si sa nu afecteze perfomantele, inca nu am mers decand am pus motorul nou. Sa pastrez,toba asta ca oricum alta nu gasesc, ceva sfaturi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Nici o grijă, 4T nu este aşa pretenţios la tobe cum e 2T. Eu am avut 107cc cu toba de la 50cc şi trăgea foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Martie 17, 2017 Autor Share Postat Martie 17, 2017 Multumesc de raspuns. Stiu ca multi la expert rugineste toba, cu ce pot preveni sa nu rugineasca ? Se arde nichelul cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Martie 17, 2017 Share Postat Martie 17, 2017 Gazele arse sunt corozive, materialul este prost, ieftin. Apă, paie şi bătaie, când se găureşte cauţi alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Martie 17, 2017 Autor Share Postat Martie 17, 2017 Toba mea veche era mai de calitate ca nu era first bike, multe piese de la ea erau mai calitate bune si motorul, acum am motor de elegance first bike toba la fel si alte carene, a mai ramas cadrul si rotine si ceva carene originale, toba mea era buna cand era noua, dar cazut un surub nu am vazut si pe drum eram sa o pierd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate