zece d rosu Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Ne-am dorit un altfel de Pasti, pe motoare, in loc de canapele si mese indestulate. Asa ca am invartit rotile de vineri pana luni prin Maramures, Mocanita de la Viseul de Sus, Pasul Prislop, Mestecanis, Trans Rarau, Pasul Palma, Cheile Bicazului si inapoi acasa. Vineri, sambata si duminca am avut parte de o vreme super, soare cu nori si maxime de 15 grade, iar drumurile aproape goale. Luni in schimb am mers pe 1-5 grade in prima parte a zilei, pe ninsoare in padurea spre Praid, iar in a doua parte a zilei s-a mai indreptat, ajungand la 8-10 grade pe masura ce ne apropiam de casa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Super tura, felicitari! Cum e drumul in zona Borsa-Carlibaba-Iacobeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Aprilie 20, 2017 Autor Share Postat Aprilie 20, 2017 Bucata asta de drum e foarte proasta, se lucreaza prin localitati, iar in afara lor e distrus de cratere si poduri in reparatie. Daca nu ai un Adventure Bike te cam chinui. Colegul cu Fazer-ul a injurat tot drumul..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamcsi Postat Aprilie 20, 2017 Share Postat Aprilie 20, 2017 Deci nu am ce sa caut acolo cu dragstarul... pacat de peisaje frumoase! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moleck2002 Postat Aprilie 20, 2017 Share Postat Aprilie 20, 2017 Bravo Leule ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack19_73 Postat Aprilie 21, 2017 Share Postat Aprilie 21, 2017 super!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Aprilie 26, 2017 Share Postat Aprilie 26, 2017 da, f frumos,pacat de infrastructura ...tipic rumaneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate