Sari la conținut

jack19_73

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Popesti-Leordeni
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Yamaha XT 660R
  • Numar Moto
    IF 08 JAK

jack19_73's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Este un drum care intra in soseaua pricipala pentru ca teoretic si practic, ca sa iti continui drumul trebuie faci stanga sau dreapta.de aia zic 1 trece primul 3 al doilea si 2 ultimul.
  2. L-am desfacut si uns, merge brici, si am vopsit si bascula.... O sa ma apuc sa desfac si ghidonu sa il vopsesc si pe ala...
  3. Mai aveam vreo 700 metri pana acasa eram pe Str Agnes in Popesti ,blocaj in fata ma opresc la vreo doi metri de masina ,si cum stateam asa linistit vad ca Citroen incepe sa dea cu spatele... si da si da pana intra direct in mine. Si chestia este ca mosulica statea infipt in mine si nu avea de gand sa dea un pic in fata ( born 1950) , vreo 30 de secunde am stat cred ca cu amortizoarele fata varate peste jumatate in furca pana si a dat seama nenea ca ma lovise. Da in fata ma dezechilibrez cade mobra sare capac radiator dracu stie cum.....( nu l-am gasit) ....asigurare constatare ... reparatie regim propri iau dupa net 2 busoane nu se potrivste nici unul...Sunt consemnat la sol de azi pana la doua saptamani pane vine original de la Yamaha...fir-ar starea lor de ras ca nu pot sa se uite intr-o nenorocita de oglinda. PS am gasit o mobra Yamaha XTX la dezmembrari aiz sa vad daca vrea sa de buson radiator,sau radiator cu tot la ce bani.... Si Ca fapt divers ma urc cu tataie in masina dupa accident sa mergem la firma de asigurari ,pe oltenitei sens spre B in fata la Lidl iese o tipa cu masina in fata astuia pe banda 2 spre B, asta in loc sa opreasca si sa o lase merge inainte si trage de volan si intra pe prima banda fara sa se asigure si o injura copios(noroc ca nu venea nimeni pe prima banda).....dupa cateva zile ne intalnim la asigurari sa facem constatarea... Coboram cu asiguratorul si asta zice ca vrea sa vada masina prima oara .Mergem spre masina lui ,era proptita intr-una de era la reparat , bara stanga fata era infipta in aia.Omu ce facuse o lasase mai sus un pic fara sa o asigure in nici un fel si aia a luat-o la vale si s-a infipt in aia care era fara bara fata.Scandal ca i-au mutat masina ca nu ... sa ii repare bara fata.... Si uite asa stau pe bara eu acum...
  4. A venit amortizorul , sper ca sambata daca ma lasa vremea sa il montez si sa refac mobra, cu Ajutor de la un prieten!
  5. 50-90 Kmh in oras si max 130 Kmh afara max viteza 170kmh Asfalt uscat!!!
  6. S a rupt amortizor spate.Demontare cautat prin lume, miercuri vine si joi sunt pe mobra
  7. Asta si fac si slava domnului nu am avut probleme.Intotdeauna gandesc ca un sofer din jurul meu ar putea sa faca o manevra gresita si sunt pregatit.Asfalt uscat si sper ca baiatul asta sa fie sanatos.
  8. Ce o fi frate asa greu sa se uite intr o oglinda se se asigure!!@#$#@
  9. RIP .Am avut onoare sa il cunosc personal, prin natura serviciului , un OM extrordinar ...
  10. As you think,so shall you became.

×
×
  • Creează nouă...