yo4hgx Postat Iunie 28, 2018 Autor Share Postat Iunie 28, 2018 Cum dracu presa mea motion pro a nituit 100+ lanturi si aia ieftina de la louis cateva si tot functioneaza... Incearca cu aia ieftina un 530 ZVM si mai vorbim dupa aia... » Post actualizat in 28 Jun 2018 02:39 Ai strâns prea tare că nu ai avut șubler. Două lanțuri am nituit până acum, rezultate perfecte. Dorn, ciocan de 0.5 kg și un ciocănel de 7,5 kg (de ținut contra). A, și un șubler, fără ăla dai ca surdul în tobă. Eu subler am, chiar doua... nu am insa a treia mana sa tina “ciocanelul” de 7.5Kg contra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 Perfect adevărat, mai trebuie un om să îl țină. Sau îl fixezi cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iunie 29, 2018 Autor Share Postat Iunie 29, 2018 Sau dai de un meserias al ciocanului... Ieri am pierdut un pariu! Am un atelier moto relativ aproape de casa la care nu am fost niciodata pentru ca e... mai de mana a doua, asa, dar ieri din disperare de cauza, venind de la munca am oprit si am intrebat daca are presa de lant. Mecanicul mi-a zis ca da, are, trei bucati, dar nu le foloseste, prefera nituirea din ciocan. La intrebarea mea cum stie cat sa bata in nit mi-a raspuns ca daca fara masuratori nu ii iese 0.2-0.3mm fata de cota nu imi ia nici un ban si daca nu sunt multumit imi cumpara si cheie noua. Daca e in regula, platesc dublu. Bun, destul de reticent m-am intors pe motor, a taiat niturile cu flexul, a bagat cheita noua, a tinut o fieroaica de forma ciudata drept contra si cu un ciocan cu capul rotund pac, pac, pac... am pus sublerul electronic si 0.1mm la un nit si sub 0.2mm la celalalt, ambele in plus. Pac, pac inca doua ciocane si... mi-am inghitit limba, am scos banii, am platit (dublu) si aia a fost! Am lant nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 Mno, ce spuneam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 Dublu, adica (,) cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Iunie 29, 2018 Autor Share Postat Iunie 29, 2018 Adica 20 in loc de 10... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Iunie 30, 2018 Share Postat Iunie 30, 2018 Ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate