Robbie222 Postat Mai 1, 2017 Share Postat Mai 1, 2017 Salut, sunt la un prieten in Brașov și ar vrea sa il plimb puțin prin Poiana. Bineînțeles nu am casca pt pasager la mine așa că postez aici in speranța că găsim un binevoitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.George Postat Mai 1, 2017 Share Postat Mai 1, 2017 Salut! Acum am vazut postarea ta, iti pot imprumuta o casca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasquinel Postat Mai 1, 2017 Share Postat Mai 1, 2017 Cred ca pana acum i-a pus o oala, ceva, pe cap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie222 Postat Mai 1, 2017 Autor Share Postat Mai 1, 2017 Salut, mulțumesc dar prea târziu. Asta e ....o să vadă data viitoare cum este pe motor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate