Sari la conținut

Robbie222

Membru
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Robbie222

  1. Oameni buni, eu va spun ce am citit , ca e adevarat sau nu ...nu am de unde sa stiu. E plin internetul de topicuri pe ulei si nu am timpul necesar sa fac un research sau tehnologia necesara pentru a testa diferite uleiuri. Tot ce pot sa fac, este sa intreb colegii care detin acelasi motor, folosesc motorul in aceeasi clima / tara si sa-i cred pe cuvant. Nici macar nu stiu ce inseamna tipul N vs tipul M. Mi s-a parut logic argumentul ca un ulei 15w50 ...dupa ceva uzare se subtiaza si va avea o vascozitate mai mult spre 10w40 in ultima parte de folosinta. M-am uitat acum si in manual ei recomanda de la 10w30 pana la 20w50 in functie de temperatura? Din graficul ala reiese ca 15w50 ar fi pentru temperaturi intre 0 si 45 grade. Inteleg eu gresit?
  2. FZ1'ul meu cred are peste 70k km, 80% din timp in traffic in Bucuresti iar 99% din timp porneste la o temperatura ambientala de peste 10-15 grade C. ( nu stiu daca conteaza dar la fel ....majoritatea timpului merg cu el turat peste 6-8k ) Citind ca un 15w50 devine 10w40 dupa ceva uzura si luand in considerare factorii de mai sus am decis sa incerc 15w50. ( mai avem si pe aici colegi care folosesc 15w50 si inca le functioneaza motorul) @superbec in continuare crezi ca e o alegere proasta? De ce? Dupa ce am cautat fara succes yamalube 15w50 disponibil pe comanda cu livrare acasa, tind sa aleg Motul 7100 15w50.
  3. Ok, multumesc. Voi incerca si eu yamalube 15W50...dar nu gasesc nicaieri sa-l comand online? Voi de unde il luati?
  4. Bravo glumetule! Fa mishto la intrebari simple daca te face sa te simti mai bine. Merci! Am mentionat de senzorul de nivel pentru ca la schimbul anterior n-a facut asa > de acolo am tras concluzia ca nu e la fel de bun.
  5. Salutare! Ce ulei folositi la FZ1'ul vostru? Data trecuta am pus Ipone la recomandarea celor de la service si nu prea mi-a placut. Spre sfarsitul sezonului, uneori, la prima pornire ( la rece ) mi se aprindea martorul de nivel pentru cateva minute.
  6. Daca ma crezi...nici macar nu am vazut balta aia ...pe camera se vede mai bine decat vedeam eu prin viziera. Nu stiu pe ce rank sunt la total....dar cu siguranta sunt foarte bune pe ud. Ms la fel! La asta ma gandeam si eu , imediat dupa fulgerul ala. Totusi nu mi-am facut prea mari griji crezand ca sunt safe datorita cauciucurilor. One Plus 3T - recomand din tot sufletul (mult peste Samsung / Iphone la raport calitate/pret) Da faq ..? Iti dau foarte multa incredere....poate chiar prea multa. » Post actualizat in 20 Jul 2018 15:35 Cred ca pe uscat sunt cam mediocre....pe ud isi arata adevarata valoare.
  7. Cam asa mi-am inceputul drumul spre Grecia. Am plecat seara ca sa ajung la ferry dimineata. Distractia incepe pe la minutul 3 pt cei nerabdatori: Tot ce pot sa spun e ca inainte ...ma cam intrebam de ce am dat atatia bani pe cauciucuri f bune pe ploaie ...daca eu nu prea merg pe ploaie. Dupa ce mi-au salvat viata de vreo cateva ori in acea noaptea prin Buglaria ( mers pe ploaie pana in Grecia)...am inteles de ce. p.s - Pentru justitiarii care vor sa-si impuna convingerile / stilul de mers ...nu va irositi timpul.
  8. Nu stiu cand ne-am imprietenit, dar ma bucur. Presupui gresit ca am impresia ca trebuie sa se fereasca careva...dar daca o face...sa stii ca nu ma supar. Stii care e mai exact diferenta? Ca cei care vor sa iti faca loc...iti vor face loc mai din timp...si poti sa treci fara sa opresti/incetinesti. Cei care nu vor sa iti faca loc...nu iti fac oricum. Get it ? Si pana la a face loc sau nu ....problema mai importanta e sa nu-ti sara/intoarca in fata...."ca nu te-a vazut domnle" ....ehh...pana sa ma vada ..eu prefer sa ma auda. Si te asigur ca in momentul cand ma aude, te asigur ca instant devine atent ca "vine un nebun". Daca tu esti genul de motociclist care sta in coada vreo 3 ore in plus pentru ca ...."esti autovehicol, se aplica acelasi reguli" atunci scurta noastra prietenie ...s-a terminat. Pentru ca si noi ne formam opiniile bazat doar pe ce spun altii si nu pe propria experienta...
  9. Cine generalizeaza de obicei ?
  10. Couldn't agree more. Ai mers x ani cu toba stock? Super...dar ai mers si Y ani cu toba "galagioasa" sa vezi diferenta? Eu zic ca in Bucuresti e de la cer la pamant in trafic. Se aude doar in spate? Te contrazic sute de pietoni / animale si chiar soferi in masina care se feresc sa-mi sara in fata cand trec de 8k ture. Singurul dezavantaj e ca deranjezi noaptea daca nu ai grija. Alta diferenta evidenta: Intoarcerea de la munte pe DN1 ..duminica cand e bara la bara zeci de kilometri. In fata grupului era un motor cu toba stock ....soferii nu prea faceau loc pentru ca nu-l observau din timp. Am trecut in fata ...poate 1 din 15-20 soferi nu mi-au facut loc.
  11. https://www.google.com/maps/dir/45.3306758,25.5577344/Cabana+Dichiu,+Platoul+Bucegi,+DJ713/45.3823193,25.4713944/Cabana+Bolboci/@45.3496952,25.4580893,13z/data=!4m16!4m15!1m0!1m5!1m1!1s0x40b3178d09d0d1f3:0x698e59d315ef7c8d!2m2!1d25.4631516!2d45.3270477!1m0!1m5!1m1!1s0x40b33d44caeefc3f:0xb6c58b8ff95f8381!2m2!1d25.4256034!2d45.3414681!3e0 Noi am mers din Sinaia pana la Cabana Dichiu, am facut dreapta si am mers inca cativa km pana nu a mai fost asfalt (drumul f bun). Dupa care ne-am intors la Cabana Dichiu si am luat-o spre Cabana Bolboci. Aici trebuie mers cu grija , sunt zone unde nu e asfalt , sunt curbe unde e foarte mult nisip. » Post actualizat in 06 Jun 2018 10:53 N-ai cum sa multumesti pe toata lumea cu muzica O sa incerc sa ridic 2 versiuni de acum...una raw si una editata.
  12. Nu mi-a scapat mana in gaz...mi s-a parut ca e crapat asfaltul fix pe banda si mi-a fost frica sa ma las....am ezitat. Bineinteles daca venea ceva de pe contrasens ma lasam/evitam. Nu putem fi toti la fel...si asta e un lucru bun. ( stiu ca am de invatat pe viraje, intre timp...bucura-te de peisaje si lasa stilul meu de pilotat )
  13. Salutare, ultima tura am facut-o pe Transbucegi si cred ca tocmai a devenit noul meu favorit. Pentru cei care inca nu au fost sau cei care vor sa verifice starea:
  14. Salutare baieti, Nu am avut grija in iarna asta de bateria cumparata in Iulie/August...crezand ca daca am redresor nu sunt probleme. Ma gandeam ca se descarca ...o voi pune la incarcat cu o zi inainte sa scot moto de la hibernat si rezolv problema....mare greseala. Baterie aproape noua ( mai are sub 5v in ea ...redresorul refuza sa o revitalizeze). Ce brand de baterie recomandati? M-am uitat la niste topuri ...si apar numai branduri de care nu am auzit vreodata. Ce parere aveti de Varta? ( eu am fost multumit de Varta la masina). Ah si inca o intrebare....daca am consumatori in plus pe moto ( incarcator tel / incarcator gopro / alarma) ar trebui sa o bateria mai potenta? Sau n-are legatura din moment ce consumatorii sunt doar cand e pornit motorul?
  15. Salut, multumesc pt feedback. Esti prima persoana care imi spune asta. Mai sunt si alte persoane de aceeasi parere? Multumesc Will do!
  16. Episodul 3 e out: Chelile Bicazului > Gheorgheni. Prima incercare cu niste efecte in Premiere. Feedback welcomed.
  17. Aici gasiti urmatoarele clipuri: Cheile Bicazului si drumul spre Cheia. BONUS! - fara taiat curbe!
  18. Multumesc pentru explicatia detaliata Ma bucur ca ti-a placut. Colegu' cred ca ai inteles un pic gresit lucrurile, hai sa stabilim niste lucruri: 1. Eu nu faceam racing ( cum ii spui tu pe acolo). Nu as face asa ceva pe drumuri publice si oricum nu ma simt in stare, pe motor...sunt incepator. Va veni si momentul ala ....pe circuit, mai incolo. 2. Am motivat ca e probabil de la experienta de racing (virtual) faptul ca am taiat curbele acolo. Nu am facut-o pentru a fi mai rapid, nici macar nu m-am gandit la asta in momentul ala. Da-mi voie sa te contrazic: trasa ideala e valabila pentru orice vechicul, fie el pe 2,4,6, 12 roti etc. Imi pare rau ca te-ai trezit cu altii pe contrasens in curbe. Te asigur ca nu o sa ma intalnesti vreodata pe mine venind din celalalt sens ...pe banda ta. » Post actualizat in 29 May 2017 12:25 P.S - Am inteles gresit initial ce ai zis legat de trasa. Ai dreptate....la viteza aia nu era necesar. Ignora ce am spus cand te-am contrazis.
  19. Da...voi merge pe principiul calitate>cantitate. N-as zice ca e o manie....probabil de la simulatoare de racing. Apusul nu a fost planuit, asa s-a nimerit. Am plecat tarziu din Bucuresti. Banuiesc ca te referi la soferii de pe contrasens care aveau soarele in spate ? Oricum nu as conta niciodata pe spiritul lor de observatie, merg in asa fel incat sa am timp sa ma repliez in caz ca apare ceva. Nu as taia niciodata o curba in care nu am vizibilitate.
×
×
  • Creează nouă...