Jump to content

pasquinel

Membru
 • Content Count

  352
 • Joined

 • Last visited

About pasquinel

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucovina
 • Motocicleta
  EN500A; CBR600F2; R1200GS
 • Numar Moto
  SV 90; SV 77; SV 14
 • Club
  Dead Dog

Recent Profile Visitors

1,411 profile views
 1. Am pățit-o și eu acu' doi ani. Veneam de la Suceava spre Rădăuți, aveam ceva treabă la service, iar când am ajuns acolo și m-am uitat în jos, jumătate de rezervor de benzină era pe pantalonii mei. Mecanicul (un bun prieten de-al meu) a preluat problema. Concluzie: dacă te apuci să cauți piesa, se găsește greu, pe-afară, și costă o gălăgie de bani. Nu te apuca să improvizezi, acolo e presiune mare și dacă nu faci o chestie blindată, crapă imediat. Într-un final mecanicu' mi-a rezolvat problema. Piesa m-a costat vreo 50 de lei, a găsit-o la un magazin de veceuri. N-are moarte. Între timp mi-am mai cumpărat o animală pentru piese, da' nu pot să-ți vând pompa, desigur. Nu-mi dau seama din ce zonă ești, dar dacă erai pe-aproape, îți băgam o pilă la camaradul meu
 2. Ma' friend, eu am făcut Grecia în August și am stat în Varna și în Salonic la semafoare de mi-a venit rău, dar temperatura a urcat doar cu o liniuță față de normal. Ceva nu e bun la tine, meri la un mechanic...
 3. Crashbar-ul superior, combinat cu proiectoare, te face mai VIZIBIL în trafic, dând motocicletei un aspect de locomotivă și atrăgând atenția șoferilor. Spun asta din experiență. Când mă dau cu CBR-ul sunt aproape invizibil, iar când sunt cu GS-ul, majoritatea șoferilor îmi fac loc. Chiar recomand cu putere să-și monteze cât mai mulți motocicliști proiectoare plasate cât mai vizibil, chiar ajută. Iar în cazul unei trânte pe asfalt, crashbar-ul inferior ar fi ultima problemă. Recomand din nou, cu putere, să eviți trântele pe asfalt. Am un set complet de crashbar-uri pentru GS și cântăresc maxim 3 kile. Practic sunt niște țevi goale îndoite și prinse între ele. Sunt eficiente când scapi fieru' pe-o parte, nu când te verși pe asfalt la 80 de kilometri pe oră. Dacă te dai pe dealuri și prin noroaie, proiectoarele montate prea jos n-au nici un farmec, trebuie să le tot ștergi din zece în zece minute. Așa că tot mai bine ar fi dacă le-ai monta pe crash-ul superior.
 4. Model 2004. Suporturile pentru proiectoare au fost sudate pe crash-bar. Nu am poze mai relevante acum, că Germanicus iernează la vreo 5 kilometri de mine, dar pot să fac mâine.
 5. Printează pagina de pe site-ul unde ai făcut comanda, eventual să apară modelul de carenă și prețul. Oricum, s-au mai destupat la minte vameșii, dacă au ceva neclarități vor verifica pe net chiar ei. La valoarea mărfii se adaugă cheltuielile de transport. Taxa vamală este de 3.7%, TVA 19%. Încadrarea tarifară pentru carene este 8714109090 (asta în caz că vameșul nu e sigur unde să încadreze carenele). E important acest aspect, pentru că vameșul s-ar putea să le încadreze la alte articole din plastic, iar acolo taxa vamală variază între 6.5 si 12%. Eu te sfătuiesc să le dai și încadrarea tarifară. Dacă te întreabă de unde o știi, spui că ai apelat la un comisionar vamal. Dacă ai internet banking, ar fi bine să printezi și un extras de cont unde să apară suma pe care ai plătit-o. Cam asta ar fi.
 6. Mortu' îi zice lu' sf. Petru: - Ăștia de pe forum au dreptate aproape toți! - Bine, da' zi drept: cât aveai la oră? - Cât era limita? - 90. - 90 aveam, să mor eu! Teh end.
 7. Salutare și Florii Plăcute la toți oamenii și femeile care se simt! A venit și camera. Exact ca în descriere, ambalată foarte bine, am montat-o și eu unde am mai găsit loc și acum aștept vreme bună să fac o probă de filmare. Până atunci încerc să mă obișnuiesc cu drăcia, să înțeleg cum e aia cu wifi, că habar n-am. Are brățară cu două butoane, pentru modul video și pentru poze. Apeși butonu' și pac! Filmează. Apeși ălălalt buton și pac! Face poze. zice că face 4k, dar rămâne de văzut. Am pus pe ea o memorie de 32 de giga, clasa 10, și-om vedea ce-o să iasă. Mâine o să-mi dau găuri în cască. @Garcya , mulțumiri. Ca de obicei, discret, prompt, parolist. Plecăciuni.
 8. Asta mi se pare, de departe, esenta neamului asta romanesc. Flipper, sa fii pur si simplu abandonat, in conditiile in care pe moto se poate intampla orice, oricui, oricand, este jos de tot. Eu unul nu ca as fi suparat, da' nici n-as mai sta de vorba cu "tovarasii" care nu si-au gasit timp sa faca o oprire de 5 minute ca sa vada care-i treaba. Da' probabil ca-s eu mai carcotas. In plus, m-am culcat pe la doua jumate si m-am trezit la sase.
 9. Din moment ce eu sunt beneficiarul, nu vad nici o problema: 130 de lei. I’m happy.
 10. Sal. Un pret pentru jucarie? https://www.ebay.com/itm/Ultra-4K-Full-HD-1080P-Waterproof-Sport-Camera-WiFi-Action-Camcorder-as-Go-Pro-L/401631587406?hash=item5d831bac4e:m:mfEVbfS0l7AWGrAg_Dqf1EQ
×
×
 • Create New...