Jump to content

pasquinel

Membru
 • Posts

  419
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucovina
 • Carnet moto din
  părți
 • Motocicleta
  EN500A; CBR600F2; R1200GS, R1300SuperGS
 • Numar Moto
  SV 90; SV 77; SV 14; SV 77
 • Club
  Dead Dog

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Not against their will
 • Interests
  Vând licențe retail pentru cipuri 5G vaccinabile.

Recent Profile Visitors

2,515 profile views

pasquinel's Achievements

 1. Da, Eneos, să nu deranjeze. Într-un stat funcțional, "tăietorii de lemne" ar fi simpli prestatori de servicii, nu mafioți analfabeți, ca la noi, în românia. Tot într-un stat funcțional, "tăietorii de lemne" ar exploata parcele de pădure bine determinate, în scopul reîmprospătării fondului forestier. Un fel de curățenie anuală sau periodică a pădurii. Fixed pe dracu'. Pe topicul ăsta se vorbea despre dorința Cadariului de a interzice motoarele în 2 timpi pe traseele turistice. Nu mai poate ministrul de grija turiștilor. A zis ceva de manele date la maxim la ore imposibile? A zis ceva de gunoaiele aruncate la voia întâmplării? A zis ceva de lipsa de personal calificat care să vegheze asupra respectării legii? CARE LEGE?! Este următoarea întrebare pertinentă. Legea pe care o sug unele persoane, aceeași lege pe care alte persoane, bugetare prin excelență, o dau la supt. Pe cadariu, MINISTRUL TURISMULUI, îl doare zgomotul de la 2 timpi. Înfiorător. Liniște! Inspirați... Expirați... Miniștrii lucrează pentru voi! Well, ăștia care aveți motoare în doi timpi sau patru timpi care pot să meargă și în lipsa asfaltului, posesori de ATV-uri, ministrul Turismului :))))))) vă recomandă să vă schimbați pasiunea. Poate să vă apucați de pescuit? E doar o sugestie, dar hei! Pescuitul nu poluează, nu face gălăgie și nu deranjează turiștii care vor să scape de poluarea din oraș, plimbându-și hoitul o dată pe lună prin virginele păduri. Cadariul ar putea să monteze băncuțe pe vârf de munte! Să jucăm șah, români! Șahul combate scleroza! (Sper) Sau table! Neapărat pe bani. Table e un joc de strategie. Chiar. Dă-l dreacu' de motociclism în doi timpi, ăla e de la capitaliști. Huă. Hăuă. Trăiască. Fuck off.
 2. La fel cum se pot amenaja trasee turistice pentru dat cu pasul, s-ar putea amenaja, foarte simplu, și trasee pentru enduro, cross și ATV-uri. Sunt convins că s-ar găsi pasionați care chiar ar putea să ajute autoritățile să găsească trasee optime, care să nu-i deranjeze pe ceilalți turiști. Dar pentru asta ar trebui să avem autorități competente și implicate.
 3. Venind dinspre Grecia, am avut emoții într-un sat bulgăresc, unde unu' mai bronzat, la bustul gol și cu o sticlă goală în mână, făcea break-dance cu înjurături în mijlocul uliței, exact pe "trasa" mea. În rest, apă, paie și bătaie. M-a amuzat că în câteva sate prin care am trecut, era câte un indicator în centrul satului, pe care scria "Library". Să fiu al naibii dacă nu-mi venea să merg să citesc un Balzac și să schimb păreri cu cetățenii prezenți la bibliotecă: - Ă? Ți-a plăcutătă? Eu dau din cap că da. - Auzi, că nu i-a plăcutătă!
 4. Corec. Dar noi, MOTOCICLIȘTII, nu ne implicăm în bunul mers al țării, noi suntem apolitici. Apoliticii, un fel de agnostici, la fel de inutili pentru o națiune, la fel de nepăsători, atâta timp cât interesele personale nu le sunt afectate.
 5. Hai să discutăm subiectul, nu persoanele. Ministrul vieții a specificat că ar interzice total "dacă ar putea", scrie și în titlul articolului. Probabil a mers el la funcționarii ăia din subordinea lui și le-a zis: - Ia, uăi, făceți cumva să interzâcim gălăgia di pi munti, uăi, câ ma duari capu! - Domnule ministru venit din Moldova, nu e chiar așa de simplu!... - Crușea mami lor de motoșicliști! Conform dorințelor ministrului, adio Transfăgărășan, adio, Transalpina, adio, Transrarău, adio România! Ar ieși un imn frumos din versurile de mai sus (sau de mai jos, depinde cum țineți ecranu').
 6. Hai să (mă) dezvolt. Incompetența și impostura la nivel de ministere au ajuns la un nivel înfiorător. În loc să încurajeze concret inițiativele private, generatoare de bani la buget, "guvernanții" contra naturii se străduiesc, disperați, să poată asigura salariile bugetarilor. Oameni buni, s-a prăbușit UN DITAMAI PODUL, și nimeni nu răspunde!!! "Nu s-a recepționat, nu era deschis pentru circulație, n-avem noi treabă. Noi avem treabă doar cu salarii, prime, sporuri, tichete de vacanță, pensii speciale." Conform noilor legi, prin postarea mea risc să fiu băgat direct în pușcărie pentru "incitare la inițiativa pentru tăierea pensiilor speciale". (Glumesc, desigur). Băga-le-aș un par în (cenzurat) la toți pensionarii speciali și la morții lor de gradul I! (Cu respectul cuvenit, desigur). Ca o remarcă personală, dacă următorul ministru ar fi pasionat de motoare, ar declara că ar interzice liniștea! Atâta îi duce capu' pe "aleșii" neamului ăsta de daci liberi și blegi.
 7. Hai să interzicem tot, că e mai ieftin decât să investim în trasee amenajate și generatoare de bani. „Este o nenorocire, un dezastru”. Ministrul Turismului ar interzice, dacă ar putea, ATV-urile și motocicletele în zonele turistice - HotNews.ro Pe domnu' ministru îl deranjează motoarele în 2 timpi. Le-ar interzice "în totalitate, în totalitate". Și eu aș interzice pensiile speciale "în totalitate, în totalitate". Na, ziceți și voi.
 8. Corec. Când am întrebat pe-aici dacă e ok (adică ok din punct de vedere legal) să umblu cu Ka-Bar-ul în topcase când merg pe coclauri, au sărit mulți și m-au făcut maniac, ucigan, violator... nu, violator nu m-au făcut aici, da' nici nu mai contează. Da' revenind la topic, chestia asta cu șicanările în trafic mi se pare culmea stupizeniei. Cei care se pretează la așa ceva sunt, în general, frustrați. Ce mi se pare comic e că, după ce realizează cât au fost de pitecantropi, aproape toți o iau la fugă sau, în cazul de față, îngroapă cuțitul Păi asumă-ți, dacă tot te faci de rahat în public! Stai acolo, în mijlocul drumului! Când vin agenții de la Poliția Canală... pardon, Locală, întinde mâinile pline de sânge și spune-le să te aresteze, că nu-ți pasă, ți-ai apărat onoarea cu mândrie! Gizăz...
 9. Postarea de mai sus ar trebui să fie articol în Codul Rutier. S-a spus cam tot ce trebuie.
 10. S-ar putea să fie întinzătorul lanțului de distribuție uzat. Am avut și eu sunetul și am mers cu el vreo două'j de mii de kilometri până să încep să mă îngrijorez. Am găsit întinzător second cu 100 de lei și a dispărut sunetul.
 11. @adria1977 Dacă a început să-ți facă figuri de astea, împușcă-l, că se chinuie... EN-ul meu a mers bine cât a mers bine, dar când n-a mai mers bine, n-a mai mers bine, mi-a mâncat sufletul. Aceleași probleme clasice: piston dreapta - mort, magneți rotor rupți, CDI prăjit, carburatoare distruse fără nici un motiv evident. O dată am trecut dinspre Bistrița spre Rădăuți într-un piston, mi-a mâncat 10 litri de benzină și nu am luat foc în mers doar pentru că sunt norocos. Un prieten de-al meu care are același tip de utilaj a avut aceeași problemă: relanti de Harley, mers într-un piston, chestii. Și-a demontat carburatoarele, le-a scufundat peste noapte într-o baie de oțet și... miracol! A doua zi, după curățare și montare, motorul lui merge ceas! Lucky bastard... Bro, văd că ești din proximitate. Dacă ai cu ce să te deplasezi, hai într-o zi până la Rădăuți și te las să bagi ochiu' și cleștele în kawa-bird al meu. Trimite-mi mesaj și îți scriu acolo nr. meu de telefon, dacă ești interesat.
 12. La ce caterincă s-a ajuns de la o simplă întrebare... Ce frumos se vede mentalitatea românească pe acest topic! Nu aia balcanică, pentru că românii au ceva în plus: românii se pricep la orice și sunt superiori prin definiție, față de orice și oricine! românia e condusă de caricaturi, iar înțelepții patriei se întrec în metafore înțepătoare. Suntem pe primul loc în Europa la mortăciuni în accidente rutiere, pe locul patru la bețivi, pe loc fruntaș la mame minore, direct în rai cu coroniță la pupat moaște și pe nicăieri la decență. Corectați-mă dacă greșesc sau completați dacă am omis ceva. Later edit: m-am răzgândit, nu mai corectați.
×
×
 • Create New...