Sari la conținut

pasquinel

Membru
 • Număr conținut

  329
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre pasquinel

 • Rang
  Incepator

Profil

 • Sex
  Male
 • Locatie
  Bucovina
 • Motocicleta
  EN500A; CBR600F2; R1200GS
 • Numar Moto
  SV 90; SV 77; SV 14
 • Club
  Dead Dog

Vizitatori Recenți Profil

1.150 citiri profil
 1. pasquinel

  [Video] Compilatie de accidente motocicleta.

  A venit și partea a VI-a... Am vrut să zic a IV-a, da' încă nu mi-am revelit după Revenion... :))))
 2. pasquinel

  [Video] Compilatie de accidente motocicleta.

  De când urmăresc genul ăsta de clipuri, recunosc că am învățat niște chestii pe care nici un instructor auto sau moto nu m-ar fi putut învăța vreodată. Întotdeauna încetinesc la trecerile de pietoni, fie că-s în mașină sau pe motor, mai ales dacă nu pot să "prind" din privire toată trecerea, din cauza unor factori care îmi obturează vizibilitatea. Întotdeauna încerc să nu depășesc viteza celorlalți din trafic cu mai mult de 10 km/h, în special în traficul din oraș, unde iepurele poate sări de unde nu te aștepți. Din experiența mea de 25 de ani de șoferie și 15 ani de mers pe motor, vă pot spune că vizionarea clipurilor de genul celui de mai jos au reprezentat pentru mine cea mai bună lecție de prevenție rutieră. Drept urmare, cine are ochi de văzut, să vadă și să ia aminte. Iar cei cu pensii speciale să-mi sugă (cenzurat).
 3. pasquinel

  Kawasaki Z1000SX

  Misto jucarie. Penultima poza e pe faleza din Aberdeen, right? Spor la vanzare!
 4. pasquinel

  Accident pe drumul Marginea-Rădăuți

  Drum drept pe o distanță de 3 km înainte și încă 3-4 după. Încă aștept să citesc pe undeva care a fost dinamica accidentului, tocmai pentru că nu vreau să dezvolt scenarii sf. » Post actualizat in 11 Sep 2018 18:31 A apărut ceva: http://suceavanews.ro/275105/eveniment/foto-accident-pe-dn17-un-motociclist-a-intrat-intr-o-caruta/
 5. pasquinel

  Accident pe drumul Marginea-Rădăuți

  Veneam cu junioru' de la școală, pe la ora 14.00, și am surprins urmările accidentului. Aparent, motorul s-a lovit, din spate, de o căruță plină cu lemne. Am oprit cu vreo 20 de metri după locul unde era motoru', l-am lăsat pe junior în mașină, care era deja șocat (e pasagerul meu pe moto de doi ani încoace, dar e primul lui accident live) și am fugit la locul faptei. Băiatul era conștient, cam galben la față, în stare de șoc, dar cu dureri, în jurul lui erau deja ceva oameni care îi spuneau să stea liniștit. Am cules oglinzile (intacte) din mijlocul drumului și le-am adus lângă motor. Habar nu am ce marcă de motor era, nici nu m-am uitat, m-a interesat doar dacă băiatul e stabil (mi s-a confirmat), și dacă vine Salvarea, și mi s-a confirmat și prin faptul că deja venea SMURD-ul, Salvarea și Poliția. Pe știri locale nu a apărut nimica deocamdată, înseamnă că băiatul e relativ ok (sper). Shit happen. Căscați ochii.
 6. pasquinel

  FILME

  Demon. Excelent.
 7. pasquinel

  Plec maine Germania ,Elvetia, Austria si retur

  După experiența din 2016, cănd am trimis prin intermediul lui in în Canada un Aprilia RSV Mille, nu pot decât să confirm că Adrian (și, implicit, firma lui) este de pe altă planetă, în sens pozitiv. Nu am întâlnit în România, în aproape 45 de ani de viață, un asemenea profesionist, când vine vorba de domeniul în care activează. Pur și simplu nu am avut cu ce "să-l pun la colț", adică să nu știe ceva, orice din domeniul transporturilor internaționale, cu care să nu fie la curent, ba dimpotrivă, pe lângă că știa tot ce mișcă în materie de legislație, m-a ajutat să îmbarc motoru' pe vapor, sunând în Canada, pe banii lui, să obțină numărul de îmbarcare pe vapor, fără de care Aprilia n-ar fi cunoscut nici acum drumurile din America de Nord. Asta în condițiile în care eu activam, la acel moment, în domeniul vamă-logistică-transporturi, având o experiență de peste 15 ani. (acum am vreo 18, da' nu contează) Nu trebuie să luați de bună părerea mea, e suficient doar să-l sunați și vă veți convinge că e un tip de nota 20. Adriane, te afli în top 3 al nivelului de respect acordat.
 8. pasquinel

  Ce motocicleta se potriveste inaltimii tale?

  Îmi aduce aminte de Grecia. Grețoșenia se reduce cu apă. Dacă nu funcționează, se adaugă Jack. Se adaugă la masă, nu în pahar, doamne ferește (și Măicuța Domnului, desigur)!
 9. pasquinel

  Ce motocicleta se potriveste inaltimii tale?

  You're talking to me?! Știu, asta e cea mai proastă glumă posibilă. Și hoață, tupeistă, disperată, comunistă, distrugătoare. Cu Dăncilă cu tot. » Post actualizat in 24 Aug 2018 19:59 Sincer, m-aș băga, da' singurele poze pe care le am la îndemână la ora asta sunt următoarele: Poate din cauza asta am făcut o confuzie și am citit greșit titlul topicului. Poate inițiatorul a vrut să mă întrebe :"Ce motocicletă se potrivește Înălțimii-Tale?"
 10. pasquinel

  Ce motocicleta se potriveste inaltimii tale?

  Ce tsunami s-a declanșat dintr-o glumă... ))
 11. pasquinel

  Ce motocicleta se potriveste inaltimii tale?

  'Ai de capu' meu! Am R1200GS la 173 cm. Pot să pun picioru' jos numai când fur pantofii cu toc ai neveste-mii și mai pun și un sac cu nisip pe locul pasagerului, să mai coboare din suspensii. Da' nu mă deranjează, la semafoare stau pe vârful piciorului drept, ca la balet.
 12. pasquinel

  Honda Deauville 650

  În cea de-a doua poză semeni cu Freddie Mercury!
 13. pasquinel

  Ce model de jante este acesta?

  Well, până acum nu am observat nici schimbul de idei, nici oamenii relaxați, nici pe cei "mansardați". E un sentiment chinuitor pentru mine, mai ales că mi-e greu să-mi deplasez neuronii, pe motiv de lipsă (altfel nu-mi explic lipsa mea de reacție la citirea acestui topic extrem de amuzant). În plus, întrebarea "Sex potrivesc oare la BMW E39?", scrisă la ora 08:34 AM, e cam dubioasă, dat fiind că la ora aia pizzeriile încă nu fac livrări, sexul ar cam trebui să fi fost consumat (pentru cei cu serviciu, nu pentru vânturătorii de țărână), iar până la alcoolul generator de glume proaste ar mai fi fost vreo zece ore. Deci care-i faza?!
 14. pasquinel

  Carte - Peripetiile Furnicelului Ferda de O. Sekora

  Smardoi? N-aș fi crezut, din postările tale anterioare. Expresia "un căcat de carte pentru copii" e tristă. Cărțile pentru copii sunt extrem de importante, pentru că reprezintă un punct de cotitură în viața lor. O carte care fascinează un copil poate avea mai multă influență asupra direcției în care se va îndrepta copilul decât o mie de ore de meditații la limba română. Da' ce zic eu deja ține de Istoria Antică a României. În România contemporană se întâmplă doar mici, moaște, pensii speciale, ignoranță și indiferență.
×