steliadis Postat Mai 2, 2017 Share Postat Mai 2, 2017 Pe 13 Mai se lasa cu bahaos culinar. Despre muzica vedeti pe afis. Despre mancare: - tauras la protap - fasole la ceaun cu afumatura drift - burgeri accelerat cu dulceata de ceapa rosie - frigarui motorizate - curry de vita custom - coaste incinse pe tobe - clatite impachetate - torturi cat cuprinde Bautura curge grup - bere - vin - tarie - si ceva racoritoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raisa creata Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 mama mia! belea, abia astept ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Mai 3, 2017 Autor Share Postat Mai 3, 2017 te asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 (editat) *pai ceva praf pe rotile cu gume noi am pus anul asta, da' sa luam si oficial startul, sper sa fie fara botez (ploaie)! Mie doar sa-mi spuneti ce tinuta se potriveste cu taurasul ala protzapit, ca la fasole cu afumatura stiu ce bocanci imi iau Editat Mai 8, 2017 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
steliadis Postat Mai 8, 2017 Autor Share Postat Mai 8, 2017 din info pe care le avem pana acum e fara botez cat despre tinuta... se potriveste cea in care tu te simti bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Olaru Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Cu ZAIBAR in urechi si cu berea-n gat m am simtit EXCELENT ! .Bravo voua oameni minunati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate