SuzukiRf600R Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 De fapt e ziua a 12-a, azi, dar am zis sa sune mai "altfel". Nu mai dormiti!!! Romania, trezeste-te:-)) unde iesim azi? Nu am planuri, nu am traseu, nu am ora de venit acasa...tot ce am este o moto si un portofel! Sariti!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 De fapt e ziua a 13-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Mai 13, 2017 Autor Share Postat Mai 13, 2017 Fratele tau aseara s-a simtit atat de bine la un party ca....na, vezi si tu...ce e 12...ce e 13:-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Detalii Important e sa fii apt sa ghidonesti. Plimbare placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Mai 13, 2017 Autor Share Postat Mai 13, 2017 Nu pot da reply klumea de pe mobil...e surpriza!:-) ai o casca la mine. E la fel cum mi-ai dat-o, doar ca mai curata:-))) Iesim?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate