gopop Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 Salut, ma intereseaza un service moto in Tg. Mures, ce imi recomandati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 la iesirea din Cristesti service ,,MOTO-MOBIL: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 suna-lpe pogo, e priceput, da nu pre a raspunde la telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 POGO se pare ca are bani....si isi alege clientii ba chiar face programari ca la doctor....curand imi vine si mie randul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 io am asteptat 2( DOUA!!!!!!!!!) saptamani sa imi schimbe rotile si tot n-a venit; ba ca are sculele nu stiu pe unde, ba ca a uitat telefonu la lucru si tot felul de prostii, e comod pana la dumnezeu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 sa vedem cand se termina lozu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 cam ai dreptate, da nu stii cand se strica bujiile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 asa e....ai auzit cea patit mincinosucu bujiile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 da ce, are bujii motorul lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 are bijii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 pacat ca n-are si sofer.!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 SOFER AM ZIS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 acum ce moto service din tg ms imi recomandati? dragstar 650. dar sa nu ma puneti sa merg la doctorul, va rog Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nemeti_huni Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 , asta e tare , oriunde dar numai la el nu . Daca te intereseaza un mechanic priceput care lucreaza la preturi mai mult decat decente ti-l pot recomanda pe Barni , el fiind mentionat si pe alte topicuri . Pentru informatii aditionale dar si pentru curiozitatea mea personala de ce nu vrei sa te duci la doctorul vorbim pe messenger si iti trimit numarul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nosy 22 Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 Buna. as avea si eu nevoie de nr lui Barni daca mi-l poti trimite pe mess. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate