Sari la conținut

nemeti_huni

Membru
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nemeti_huni

  1. Mersi de sfat, baieti. Dupa o incarcare completa (care a durat suspicios de putin) si 2 ore repaos, avem 12,68 V, iar dupa 6 ore, 12,58 V.
  2. Va salut. Ma intereseaza ce valori ar trebui sa-mi arate voltmetrul in cazul unui acumulator in stare buna de functionare, scos din motor, montat si la pornire? Dupa o perioada de cateva saptamani in care nu am folosit motorul, s-a descarcat acumulatorul si dupa ce l-am pus la incarcat, spre surpinderea mea, tot nu invarte electromotorul, ca si cum ar fi 99% descarcat. Are doar 1,5 ani si in mod normal n-ar avea cum sa se strice. Baterie Yuasa! Mersi.
  3. nemeti_huni

    Yamaha Dragstar

    Daca-l modifici nu inteleg pentru ce-ti trebuie accesorizare si toate alea. Ar trebui sa te orientezi dupa cel mai bare-bone dragstar de 1100 care gasesti pe net si apoi incepi lucrul. Un Dragstar xvs1100 fara accesorii te costa 3500-4000 euro max.
  4. Ar fi pacat sa "infestam" atmosfera topicului cu prostii, as dori sa multumesc organizatorilor pentru o intrunire bine realizata din toate punctele de vedere. M-am simtit foarte bine si apreciez ideea unei fuziuni al mai multor cluburi pentru o colaborare reciproc folositoare de dimensiuni mari cum putine sunt in tara, totodata ma incanta faptul ca a fost o reusita din prima si imi da sperante ca la anul nu poate fi altfel decat MAI bine. Felicitari Auld Cut, Rebel Wolves, Independent Eagles, Flagellum Dei si KMB, scopul a fost atins.
  5. nemeti_huni

    Yamaha Dragstar

    Cu cine ma intalnesc la Cluj in acest sfarsit de saptamana? Mana sus va rog
  6. nemeti_huni

    Yamaha Dragstar

    Sustin ideea sa punem la cale o intrunire cat mai repede deoarece luna viitoare la fiecare sfarsit de saptamana deja sunt intruniri organizate. Putem eventual opta sa ne intalnim cu totii in cadrul unei intalniri organizate de vreun club si ne facem de cap acolo. Haideti la Cluj de 1-2 iunie la Transilvania Bikers... intotdeauna sunt solutii daca vrem cu adevarat sa se intample ceva!
  7. Wow Lydieekoto, prima poza postata m-a facut sa inghit in sec cateva minute bune..... Imi trebuie medicamente sa revin dupa ce "am vazut lumina" . Foarte tare, ne apucam de crosetat deoarece s-a transformat subit intr-o arta .
  8. Pentru o clipa intrerup un pic seria de poze cu o idee... Am observat de mai multe ori in ultimele zile ca sunteti ferm convinsi ca prezentul topic este o bascalie, un loc de glume piperate si de distractie in timpul orelor de lucru. Sigur, se poate folosi de acest topic in mai multe feluri dar cred ca initiatorul a avut totusi intentii serioase si intrebari care cauta un raspuns. Nu ma leg de voi, poate am inteles gresit toata tema, vroiam doar sa zic ca topicul este o bascalie care nu se ia in serios numai datorita Voua. Sexul si pasiunea pentru sex nu se manifesta in nici un caz cu flirturi mai mult sau mai putin subtile si poze downloadate de pe internet. Ma simt iarasi in clasa a 8-a cu discutiile purtate aici, nu ca ar fi ceva in neregula sau ca m-ar deranja, este simpatic. Totusi poate mai sunt si oameni care au ceva important de zis aici, va rog sa nu le goniti cu stereotipri de "hai bai vrei sa strici" sau "ce-ai bai esti nebun, asta e bascalie". Mersi mult si distractie faina in continuare, ma distrez citindu-va.
  9. A fost o intrunire reusita, singurul regret fiind ca nu am putut sta de sambata pana duminica.Oamenii au fost prietenosi si cumsecade, imprejurimile placute ochiului, chiar si vremea a tinut cu noi. Cat despre acea ciorba Radauteana servita sambata spre amiaza... wow . Multumim Konstadt bikers pentru acest party "nebun" .
  10. Cesar, cateodata un preludiu indelungat ajunge sa fie mai pretuit decat cei 15 minute de sex. Nu strica nici sa vorbesti in timpul actului sa o intrebi daca ii place sau daca se simte bine... Sunt asa de multe feluri ca s-o faci sa se simta bine de nici nu-ti vine sa crezi iar intre dragsote si sex nu ar trebui sa fie diferenta fiindca daca incepi ceva, fa-o cu pasiune !!! Tehnica si convorbirea conteaza cel mai mult, o femeie daca se cunoaste poate sa ajunga la orgasm in timp foarte scurt dar trebuie incalzita in prealabil, trebuie iubita mai moale sau mai dur, depinde de cerintele ei. In foarte multe cazuri am constatat dupa o poveste sau doua cu prietenele (amice chiar) ca sunt multe fete nesatisfacute pentru care sexul este si a fost un chin din pricina faptului ca barbatii nu le iubesc ci le folosesc. Daca ai nevoie de o gaura, si scorbura de copac iti este de ajuns dar daca vrei sex intens si placere maxima, atunci implica-te si fa pe plac partenerei ca la randul ei sa-ti faca pe plac si tie. Desigur mesajul nu este adresat nimanui, este doar parerea mea despre sexul in general si de implicatile in viata noastra.
  11. Te salut Lancelot, ca sa te poti incadra in timp cu rezervarea casutelor ia legatura in timp cel mai scurt posibil cu Steinie al carui numar de telefon a fost postat de catre Pannoniachopper. Urmand linkul de mai jos te poti orienta la locul de intalnire, nu este foarte greu de gasit iar locatie este una pitoreasca si linistita, numai buna de un redneck weekend. Pentru a-ti face o parere, viziteaza site-ul locatiei : http://www.tunderilona.ro/ linkul promis : https://maps.google.com/maps?saddr=T%C3%A2rgu+Mure%C8%99,+Mure%C8%99,+Rom%C3%A2nia&daddr=Drumul+S%C4%83rii&hl=ro&ie=UTF8&ll=46.546347,24.684563&spn=0.130578,0.336113&sll=46.565293,24.795713&sspn=0.032633,0.084028&geocode=FZQ6xgIdRMt2ASl3kT5VSrZLRzEN2WmYgzpXsQ%3BFdeCxgIdqYt6AQ&oq=targu+mur&mra=dme&mrsp=1&sz=14&t=m&z=12 In speranta ca te-am ajutat cu orientarea te salut, iti urez drum bun si poate ne intalnim la sfarsitul saptamanii cu bine.
  12. Kevin77 just stop.... te rog... te implor nu ne mai stica pofta; daca mai continui putem schimba numele topicului in "Motociclisti blestemati cu impotenta". Te rog sa nu ne faci mai mult rau Chiar nu e cool.
  13. Asteptam sa vedem spectacolul oferit de fete si sa stam la un pahar de vorba. Sa ne vedem cu bine!
  14. nemeti_huni

    Yamaha Dragstar

    Imi pare bine ca ati ajuns acasa fara evenimente. Intalnirea a fost una de scurta durata dar macar un inceput; pacat ca nu era timp destul pentru o mai buna observare a motoarelor si sa stam jos la o bautura, o poveste dar cat timp eram impreuna ne-am simtit bine si asta conteaza. Cred insa ca inceputurile sunt mai grele si de acum incolo ar trebui sa fie traditie o intrunire pe an la Transalpina, chiar daca o sa fim iarasi numai noi, poate cu timpul se aduna lumea. In privinta pozelor, din pacate nu am facut nici o poza cu motorul, poate ne ajuta Steliadis care a fost pe faza si a facut mai multe poze. Cu aceasta ocazie as vrea sa-ti multumesc Steliadis pentru gestul tau si iti sunt dator.
  15. nemeti_huni

    Yamaha Dragstar

    Fueled up and ready to go! Drum usor si fara evenimente prieteni, sa ne vedem cu bine acolo.
  16. nemeti_huni

    Yamaha Dragstar

    Duminica vin in Odorhei, daca vrei sa ne intalnim acolo "una scurta" (o sa fiu obosit de la intrunire), atunci se poate rezolva. Da-mi un semn si te sun inainte sa ajung. Respect
  17. nemeti_huni

    Yamaha Dragstar

    Este o idee foarte buna, as prefera acea locatie. Sper sa putem fixa o data ca sa ma pot orienta cu programul destul de incarcat.
  18. Domnul Frigider, permite-mi sa-ti raspund la aceasta intrebare. Un club moto intotdeauna a insemnat daruire cu trup si suflet, nimic mai putin. Faptul ca in tara noastra sunt cateva cluburi serioase si restul se joaca de-a motociclism este o alta poveste care trebuie dezbatut la pahare de beri si cu rabdare mare. Un club se traduce prin Responsabilitate, Respect, Mod de viata, sunt atatea de insiruit... daca citesti primul post din acest topic iti dai seama ce inseamna un adevarat Club. Orice lucru mai putin decat aceste cerinte deja reduce M.C.-ul respectiv la un simplu wannabe. Daca vrei sa infiintezi un club prima data te gandesti ce vrei defapt: vrei sa arati dur si sa porti un patch pe spate? Vrei respect de la ceilalti si putina recunoastere? Vrei sa intretii parteneriate cu celelalte MC-uri din strainatate? NU NU NU NU NU NU Toate aceste lucruri se pot indeplini si fara sa te bagi intr-un lucru la care nu ai cunostinte avansate. Desene frumoase se pun pe geaca cate vrei iar respectul o primesti cand si oferi! Daca vrei sa-ti schimbi viata complet, sa inveti adevaratul inteles al cuvantului "a apartine", daca te vezi, esti si esti considerat un exemplu de urmat atunci infiinteaza M.C. dar un adevarat M.C. creeaza mai multe probleme decat rezolva. Libertate ai cand esti freelancer, odata intrat intr-un club ai parte de multe lucruri dar de libertate in nici un caz. Parerea mea de Free biker este sa te documentezi bine de tot asupra lucrurilor si daca crezi ca stii ce-ti doresti numai atunci sa pui lucrurile in miscare. Respect!
  19. nemeti_huni

    CUSTOM PAINTING

    Zoli, ai facut o opera de arta din motorul meu, iti multumesc! Lucrarea a iesit exceptionala
  20. Pentru jucatorii de Diablo 3, daca aveti chef de party-play adaugati-mi battletag-ul : eNHajeL#2274
  21. Salut Lordule, uite ce am gasit in prima parte a threadului, sper ca te ajuta: A RC patch should never be referred to as colors. RCs should NEVER wear any kind of location banner with their patch and NEVER wear any kind of support patch for any other MC. RC patches are usually bought â not earned
  22. nemeti_huni

    Yamaha Dragstar

    Sa inteleg ca ma astepti cu toate aceste bunatati cand te vizitez in acest sfarsit de saptamana, Lordule?
  23. nemeti_huni

    Yamaha Dragstar

    Salut MadDog9, nu as pune motive din filme niciodata pe un bun personal. Este mult de povestit in privinta primelor modele de design si evolutia acestora asa ca mai bine ne asezam langa o bere si iti explic cand ne intalnim.
×
×
  • Creează nouă...