MASBA Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Va salut, Am iesit ieri la o tura din Brasov pana in Fundata. Imaginile le-am folosit intr-un MotoVlog, dar nu asta este important (si asta). Ce vreau sa impartasesc cu voi sunt imaginile din intervalul 1:10 - 4:00. Peisajele intr-o zi insorita sunt ...cam asa: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Mai 29, 2017 Share Postat Mai 29, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MASBA Postat Mai 29, 2017 Autor Share Postat Mai 29, 2017 Fair enough ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keenon Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 (editat) Peisajul minunat. Drumul... din ce in ce mai rau. Duminica (28.05.2017) am fost si eu Brasov - Rucar. Uneori nu rezist tentatiei si mai vizitez zona dar starea drumului ma face sa imi aduc aminte de ce nu merg mai des. P.S. Cum ajungi la sectorul de drum de la 3:58? Editat Mai 30, 2017 de keenon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MASBA Postat Mai 30, 2017 Autor Share Postat Mai 30, 2017 Sectorul acela de drum este intre localitatile Ciocanu si Sirnea . Faci dreapta spre Dambovicioara, treci prin cheile Dambovicioarei si dreapta spre Ciocanu-Sirena. Te scoate inapoi pe E574. Alte peisaje superbe si acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate