Sari la conținut

MASBA

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de MASBA

  1. Am citit. Ideea e ca multi fac vlogging de "calitate" dar sunt promovati prin vizualizari. E simplu. Sustineti si voi un motovlogger, 2, 3, 5 si atunci motociclismul va fii reprezentat prin continut de calitate [ ales de voi ]. Asta daca aveti ce, altfel, vedeti si voi ce ati promovati prin topicul asta. Nimeni nu a pus un video pe care il considera bun.
  2. Cam cat estimezi ? ( la bani ma refer )
  3. Vad ca s-au cam epuizat subiectele de discutie pe aici . Luati de criticati !
  4. Tot ce am zis este valabil si pentru "scuteristi".
  5. Salut, Forumul este o comunitate, iar comunitatea te-a ajutat . Daca vrei neaparat sa primesti un raspuns de la mine, stii unde sa ma gasesti . HINT : Vezi semnatura mea, aboneaza-te si asteapta episodul 2. Daca ti-as raspunde aici ce as mai pune pe canal? Cu stima, MASBArosanu'
  6. Telefonul este un Note 4. Suportul initial a fost achizitionat de pe Ebay. S-a rupt, asa ca i-am atasat o carcasa de 10 lei.
  7. Reticenta acestui forum pentru MotoVlog-uri este stiuta. Totusi, consider ca vor fi oameni interesati de ceea ce urmeaza sa apara pe canal. Tutoriale si sfaturi pentru incepatori. Afla cum sa conduci preventiv si eficient in traficul urban. Incepem cu un trailer:
  8. Sectorul acela de drum este intre localitatile Ciocanu si Sirnea . Faci dreapta spre Dambovicioara, treci prin cheile Dambovicioarei si dreapta spre Ciocanu-Sirena. Te scoate inapoi pe E574. Alte peisaje superbe si acolo.
  9. Va salut, Am iesit ieri la o tura din Brasov pana in Fundata. Imaginile le-am folosit intr-un MotoVlog, dar nu asta este important (si asta). Ce vreau sa impartasesc cu voi sunt imaginile din intervalul 1:10 - 4:00. Peisajele intr-o zi insorita sunt ...cam asa:
  10. Hai ca asta e noua . Câtă neşansa sa ai ? )
  11. Superb. Au iesit niste poze foarte faine . Asfalt uscat.
  12. R.I.P. , altceva este de prisos.
×
×
  • Creează nouă...