suzukibikeszone Postat Iunie 2, 2017 Share Postat Iunie 2, 2017 Buna ziua! Ma puteti indruma catre cineva care ma poate ajuta cu vopsit (negru) si montat pentru un pinten (bugspoiler)? Este din fibra...cumparat de pe OLX...sunt din Bucuresti. Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 2, 2017 Share Postat Iunie 2, 2017 (editat) Eu l-am montat la Sorin(Za), in Pantelimon. De vopsit, am fost la un service de tinichigerie/vopsitorie(unde cunosteam pe cineva), ca sa mi-l vopseasca dupa codul vopselei motocicletei. La Auto Mitcony din spatele Spitalu;ui Fundeni. In ansamblu, a iesit bine. Poate gasesti totusi undeva unde sa le faci pe ambele. Eu nu am avut kit de montaj, am avut doar bug-spoilerul. Asa ca a trebuit fabricat sistemul de prindere de catre Sorin. Editat Iunie 2, 2017 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorynz Postat Iunie 2, 2017 Share Postat Iunie 2, 2017 Eu l-am montat la Sorin(Za), in Pantelimon. De vopsit, am fost la un service de tinichigerie/vopsitorie(unde cunosteam pe cineva), ca sa mi-l vopseasca dupa codul vopselei motocicletei. La Auto Mitcony din spatele Spitalu;ui Fundeni. In ansamblu, a iesit bine. Poate gasesti totusi undeva unde sa le faci pe ambele. Eu nu am avut kit de montaj, am avut doar bug-spoilerul. Asa ca a trebuit fabricat sistemul de prindere de catre Sorin. OffTopic: Ai vazut vreo imbunatatire dupa ce l-ai montat? Ceva stabilitate la viteza? De aratat arata bine. Ma gandesc daca se merita atentia in plus la borduri si denivelari OnTopic: Ma gandesc ca nu e nevoie de mare inginerie la montaj. Daca gasesti sa-ti iei kit-ul de montaj se poate monta la orice service. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukibikeszone Postat Iunie 2, 2017 Autor Share Postat Iunie 2, 2017 L-am luat doar pt design...stiu ca trebuie sa fiu mai atent cu urcat/coborat bordurile... Ma ajutati cu nr lui Sorin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate