c0zmin Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 (editat) am nevoie de un cilindru stang de jawa 638, cumpar sau ofer la schimb o pereche cilindrii jupiter 4 Cosmin, 0724077072 sau c0zmin1@yahoo.com Editat Ianuarie 9, 2007 de c0zmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 ce cota ? am un cilindru stang folosit...cota 0..daca te ajuta spune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Ianuarie 9, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2007 ce cota ? am un cilindru stang folosit...cota 0..daca te ajuta spune. e perfect ca oricum il alezez, dreptu il am la cota 2... sa va spun povestea... idiotu dinaintea mea a bagat piston de cota 0 in cilindru de cota 2 si la mai pus si invers (probabil era chior de nu a vazut sageata), a sarit un segment, a zgaraiaqt ce a zgaraiat pe acolo si a spart camasa la gaura de transfer din partea stanga marid-o cu mai mult de 1 cmc2... si asa s-a dus un cilindru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat Ianuarie 9, 2007 Share Postat Ianuarie 9, 2007 injura-ma da nu stiu ce naiba am citit prima data..ca dupa ce ai pomenit de alezare m-am trezit si eu - am un piston stang folosit - cilindrul l-am alezat si eu si chiar azi am reusit sa termin de montat si sa dau o tura scurta - cred ca imi suna in cap piston ca eu am vrut initial sa gasesc un piston drept (ala care mi s-a stricat mie) si sa nu mai cumpar set si sa alezez cilindrii ca nu era nevoie...da nu am gasit cota 0 ..cred ca de aia am citit ca chioru...imi pare rau ca te-am indus in eroare ..oricum - daca vrei piston stang folosit Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Ianuarie 9, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2007 injura-ma da nu stiu ce naiba am citit prima data..ca dupa ce ai pomenit de alezare m-am trezit si eu - am un piston stang folosit - cilindrul l-am alezat si eu si chiar azi am reusit sa termin de montat si sa dau o tura scurta - cred ca imi suna in cap piston ca eu am vrut initial sa gasesc un piston drept (ala care mi s-a stricat mie) si sa nu mai cumpar set si sa alezez cilindrii ca nu era nevoie...da nu am gasit cota 0 ..cred ca de aia am citit ca chioru...imi pare rau ca te-am indus in eroare ..oricum - daca vrei piston stang folosit Succes. nu-i nimic... cautam in continuare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 salut am si io o jawa 350 638 din 90 . in jur de februarie o sa schimb pistoanele ca am nou noute. cele vechi iti dau daca pana atunci nu gasesti alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 omul are nevoie de cilindru, nu de pistoane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Ianuarie 10, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2007 (editat) salut am si io o jawa 350 638 din 90 . in jur de februarie o sa schimb pistoanele ca am nou noute. cele vechi iti dau daca pana atunci nu gasesti alta multumesc oricum dar pistoane imi iau si eu noi n-are nimeni un cilindru ??? merge si de 639,640 Editat Ianuarie 10, 2007 de c0zmin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 bine ca nu sunt singuru chior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy rider Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 hehe am si io problemele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Ianuarie 12, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2007 nu are nimeni un cilindru ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 nu are nimeni un cilindru ?? incearca la gaspar....el trebuie sa aiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Ianuarie 12, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2007 da bine... nu-mi trebuie nou ca oricum il alezez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Ianuarie 13, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2007 e bun si unu drept, sau numai o camasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Ianuarie 15, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2007 up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2007 haideti mai, nu are nimeni un cilindru ?? m-am saturat sa ma uit la ea cum sta bucati in garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Ianuarie 21, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2007 nimeni ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Februarie 1, 2007 Autor Share Postat Februarie 1, 2007 topic inchis ms adi(cs90amr) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate