MIHAI VARADERO Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Pentru ca vremea o sa tina cu noi, propun o mica excursie pe litoralul bulgaresc. Plecarea sambata 24.06. si retur duminica 25.o6.2017 Dati un semn ca maxim miercuri vreau sa facem rezervarile !!! » Post actualizat in 19 Jun 2017 15:21M-am grabit putin cu rezervarea. Am tacaneala sa stau in centrul statiunii si am luat la Party Hotel Vladislav ( 0.2km de centru dupa booking ) Camera single 30 euro. Mic dejun inclus. Pana acum sunt eu si BogdanMotanul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgilf Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Salutare, Vreau si eu doar ca am o mica problema cu permisul, sper sa o rezolv pana vineri, de cazarea mea ma ocup singur. Care ar fi traseul, pentru nisipuri prefer sa ies prin Negru Voda. Eventual plecare vineri dupa amiaza, sa avem o zi plina sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 19, 2017 Autor Share Postat Iunie 19, 2017 Virgil: eu prefer drumul prin Bulgaria. Dar asta nu e o problema. Facem jonctiunea la hotel. Dar Liviu tu nu stii pana vineri daca participi sau nu. Cum crezi tu ca trebuie sa facem ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan C Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Vin și eu! Am făcut rezervarea la hotelul de adults only! Mihai, sa nu cumva sa dam peste suedeze neepilate ca ma enervează chestia asta..... » Post actualizat in 21 Jun 2017 18:29 Oricum, ieșirea în Cappadoccia a fost senzație.... Sper ca în viitorul apropiat sa fie gata și filmul aventurii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 22, 2017 Autor Share Postat Iunie 22, 2017 Stefan, te rog sa nu uiti drona. Suedezele se dau in vant dupa pilotii de drona !!! » Post actualizat in 23 Jun 2017 13:21Întâlnirea in OMV comuna 1 Decembrie la ora 8.15 Plecarea la 8.30 fix !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate