Caesar1 Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Salutare. Nu stiu daca s-a mai discutat sau nu, dar ma intrebam daca exista/sau se organizeaza un grup organizat pentru deplasare la Cluj - pentru festivalul UNTOLD. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 one day trip... mumu cazare (la bani de Romania) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 am putea sa ne strangem, atata timp cat nu facem 1000 de opriri pana acolo plec joi pe 3aug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
esanuandrei Postat Iulie 3, 2017 Share Postat Iulie 3, 2017 Bag si eu nasul in discutie, sa primesc update-uri. De principiu vreau sa merg cu motorul, dar nu stiu in care zi. Tinem aproape, Andrei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate